HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

TP-Link TL-SG1005D Nätverksswitch

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
TP-Link TL-SG1005D Nätverksswitch

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

TL-SG1005D är en nätverksswitch i hög kvalitet med 5 portar som fungerar som både in- och utgångar. Samla alla dina nätverksenheter i en och samma box och dra sen bara en kabel till din router. Superenkel att använda – ren plug’n’play.

TP-Link TL-SG1005D – nätverksswitch med 5 Ethernet-portar

TL-SG1005D är en 5-ports nätverksswitch i hög kvalitet. Alla 5 Ethernet-portar kan användas både som in- och utgång, så du kan fritt ansluta alla dina enheter precis som du vill och ändå bara dra en enda kabel från TL-SG1005D till din router.

De flesta enheter som kräver en internetanslutning – det kan vara en multiroom-högtalare, en smart-TV, en streamingbox eller något annat – fungerar i regel mer stabilt med en kabelansluten internetuppkoppling istället för en trådlös. Det kan dock snabbt bli besvärligt att dra nätverkskablar hela vägen fram till routern, särskilt om denna står i ett annat rum. Med TL-SG1005D kan du ansluta alla dina nätverksenheter till en och samma box och nöja dig med att dra en kabel till din router.

TL-SG1005D finns i svart finish.

Specifikationer

  • Portar: 5 x Gigabit Ethernet
  • Standarder: IEEE 802.3x
  • Maximal energiförbrukning: 2.4 watt
  • Färg: Svart
  • Mått: 14,0 x 2,3 x 8,8 cm (BxHxD)

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.