HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD Antenn

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD  Antenn

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

AmpliFi MeshPoint HD är en antenn till din AmpliFi Router som ger det trådlösa nätverket bättre täckning så att du kan streama och spela online i alla delar av ditt hem. Passar direkt i en stickkontakt och är otroligt enkel att konfigurera.

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD – få bättre trådlös nätverkstäckning från din AmpliFi Router

AmpliFi MeshPoint HD är en meshpoint-antenn som ger din AmpliFi Router ett större trådlöst täckningsområde så att du kan streama och spela online i hela ditt hem.

AmpliFi MeshPoint HD smälter diskret in tillsammans med din inredning tack vare en enkel design. Den kan placeras direkt i en stickkontakt så att du slipper kablar. Det enda du behöver göra för att installera antennen är att parkoppla den med din router via den tillhörande Amplifi WiFi-appen. Sen kan du njuta av bättre trådlös nätverkstäckning på nolltid. 

Väldigt smidig AmpliFi WiFi-app
Du sköter AmpliFi MeshPoint HD via den användarvänliga appen AmpliFi WiFi. Appen hjälper dig att konfigurera nätverket steg för steg och hålla ett öga på nätverksprestanda och antalet användare. AmpliFi WiFi-appen ger dig också smidigt en god överblick över mer avancerade inställningar, som prioritering av nätverksprestanda. På så sätt kan du till exempel ge dina streaming-enheter eller spelkonsoler högsta prioritet i nätverket om belastningen är hög.

AmpliFi MeshPoint HD finns med vit finish.

Specifikationer

  • Kategori: Mesh-wifi-antenn
  • Stödjer 802.11b/g/a/n/ac 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.