HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Väggfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Väggfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Adjustable Wall Mount for Beam placerar din Sonos Beam snyggt och säkert på väggen. Kan justeras uppåt och nedåt för bästa ljud där du sitter och kan monteras med högtalaren nedåt om det passar din lösning bäst för att du lättare ska nå knapparna.

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam – diskret och smidigt justerbart fäste till Sonos Beam

Adjustable Wall Mount for Beam är ett säkert, elegant och justerbart väggfäste till Sonos Beam. Det är gjort i solida material med en härlig finish som är framtagen för att matcha din Sonos Beam perfekt.

Fästet är justerbart så att du kan luta högtalaren 90 grader uppåt eller nedåt. På så sätt kan du få precis rätt vinkel mot din lyssningsposition oavsett om du placerar Beam under TV:n eller strax under taket, till exempel i sovrummet.

Om du av placeringsmässiga skäl helst vill att knapparna på din Beam ska vara riktade nedåt så kan du montera fästet omvänt. Det här är kan vara smart om din soundbar sitter högt eller om den ska monteras under en hylla.

Adjustable Wall Mount for Beam finns med svart matt finish.

Specifikationer

  • Väggfäste till Sonos Beam
  • Mått: 11,0 x 17,0 x 15,8 cm (BxHxD)
  • Lodrät vridningsmöjlighet: upp till ± 90 grader
  • Färg: Svart matt

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.