HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Allsop Screen Cleaner Skärmrengöring

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Allsop Screen Cleaner Skärmrengöring

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Screen Cleaner är ett rengöringskit som säkert och effektivt tar bort damm, smuts och fingeravtryck från din TV. Den speciella formulan och den luddfria mikrofiberduken skyddar både skärm och elektronik på bästa möjliga sätt.

Screen cleaner – effektivt rengöringskit för plattskärmar

Screen Cleaner är ett rengöringskit som säkert och effektivt tar bort damm, smuts och fingeravtryck från din TV och dator. Vätskan är alkoholfri, antistatisk och droppfri, så både plastfronten och elektroniken skyddas på bästa möjliga sätt.

Den speciella formulan ser till att vätskan inte efterlämnar fula ränder, och den medföljande mikrofiberduken är både tålig och luddfri för optimal effekt. Asken håller torkduken stram så att den tar bort smutsen mer effektivt. När du har använt duken kan du placera duken i asken så att den är redo nästa gång din skärm behöver fräschas upp.

Specifikationer

  • Rengöringsvätska för plattskärmar
  • Pumpspray
  • Volym: 50 ml
  • Tvättbar mikrofiberduk och ask medföljer

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.