HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Samsung TM1240A Fjärrkontroll

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Samsung TM1240A Fjärrkontroll

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

TM1240 är en infraröd (IR) standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung. Kan användas istället för Smart Control eller som en extra fjärrkontroll till familjen.

Samsung TM1240 – IR-fjärrkontroll av standardtyp till TV-apparater från Samsung

TM1240 är en infraröd (IR) standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung. På flera av deras senaste TV-apparater har Samsung valt att bara skicka med en Bluetooth-baserad Smart Control för att styra TV:n. Om du föredrar en traditionell infraröd fjärrkontroll med tryckknappar kan du använda TM1240 istället.

TM1240 kan också användas som en extra fjärrkontroll om ni är flera som samsas om samma TV och vill slippa att konstant behöva räcka fjärrkontrollen fram och tillbaka över soffbordet för att till exempel skruva upp eller ned.

TM1240 finns i svart finish.

Specifikationer

  • Batteri : (2 x AAA) medföljer ej
  • Type : IR-standardfjärrkontroll med tryckknappar till TV-apparater från Samsung
  • Färg : Svart
  • Material: Plast

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.