HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels EFW 8305 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels EFW 8305 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

EFW 8305 är ett väldigt solitt VESA-universalväggfäste för stora platt-TV-apparater från 32 ända upp till 80 tum. Avståndet in till väggen är bara 2,4 cm och det inbyggda vattenpasset gör det enkelt att få TV:n att hänga helt vågrätt.

Vogel’s EFW 8305 – VESA-universalväggfäste för stora platt-TV-apparater från 32 till 80 tum

EFW 8305 är ett VESA-universalväggfäste som passar stora LCD-, LED- och plasma-TV-apparater från 32 ända upp till 80 tum. Avståndet in till väggen är endast 2,4 cm, så din supertunna TV kommer nästan att presenteras så elegant det bara är möjligt.

EFW 8305 har en väldigt solid konstruktion, så du kan lugnt lita på att allt sitter där det ska när monteringen väl är avklarad.*

Enkel montering med inbyggt vattenpass
EFW 8305 har konstruerats med ett smart inbyggt vattenpass som gör det enkelt att rikta in fästet vid monteringen så att det sitter helt vågrätt. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras.

* När du monterar EFW 8305 måste du använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. Om du är osäker bör du kontakta fackman.

OBS: Detta är ett VESA-universalfäste som passar alla TV inom de ramar som fastställts av dimensioner, vikt och VESA monteringshål. Tänk på ev. bakåtvända anslutningar eller annat på TV: n som kan ställa särskilda krav på vilken typ av fäste som passar. För vissa TV måste andra längder på skruvarna användas än de som levereras med fästet. Detta kan Hi-Fi Klubben hjälpa till med i de flesta fall.

Specifikationer

  • Universalväggfäste för 32–80-tums platt-TV-apparater
  • Avstånd till vägg: 2,4 cm
  • Inbyggt vattenpass för enkel vågrät montering.
  • Passar VESA-monteringshål från 75 x 75 till 800 x 450
  • Maximal belastning: 70 kg*
  • Färg: Grafit

    * När du monterar EFW 8305 måste du använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. Om du är osäker bör du kontakta fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning