HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels THIN 505 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 505 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

THIN 505 är ett solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar till TV-apparater från 40 till 65 tum. TV:n kan monteras platt ända in mot väggen och vippas ut så att du enkelt når kabelanslutningarna.

Vogel’s THIN 505 – VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum

THIN 505 är ett solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar till TV-apparater från 40 till 65 tum. Avståndet till väggen är bara 15 mm, så med det här fästet blir din TV lika snygg som en inramad bild på väggen, samtidigt som den ventilation som behövs säkerställs.

En otroligt smart detalj är THIN 505-fästets "serviceläge" där du kan vippa ut undersidan av TV:n från väggen och fälla ut ett par små stöd. På så sätt kommer du enkelt åt kabelanslutningarna utan att behöva montera ner hela TV:n.

Det är också ovanligt enkelt att montera väggfästet tack vare att THIN 505 är utrustat med ett litet inbyggt vattenpass som indikerar när fästet är i vågrätt läge. Alltså kan du vara säker på att det blir rätt innan du börjar borra hål i väggen.

Obs! Tänk på att THIN 505 inte lämpar sig för TV-apparater med bakåtriktade kabelanslutningar. 

Specifikationer

  • Universalväggfäste till TV-apparater på 40 till 65 tum.
  • Minsta avstånd till vägg: 15 mm
  • Inbyggt vattenpass för enkel montering
  • Serviceläge underlättar åtkomst till kabelanslutningar
  • Passar för VESA 200 x 100 och upp till VESA 600 x 400
  • Maximal belastning: 40 kg
  • Färg: Svart

Obs! När du monterar fästet måste du använda skruvar och pluggar som lämpar sig för belastningen och väggmaterialet (gips, trä, betong eller annat). Om du är osäker bör du kontakta någon fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning