HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels THIN 550 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 550 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

THIN 550 är ett vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste till väldigt stora TV-apparater från 40 till 100 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt.

Vogel's THIN 550 – vridbart VESA-universalväggfäste till stora TV-apparater på 40 till 100 tum

THIN 550 är ett vridbart och väldigt mångsidigt VESA-universalväggfäste till väldigt stora TV-apparater från 40 till 100 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 6 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen nästan helt dold. Trots detta kan TV:n dras ut hela 53 cm från väggen, och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 550 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel's THIN 550 finns i svart finish.

Specifikationer

  • Vridbart universalväggfäste till TV-apparater på 40 till 100 tum.
  • Minsta avstånd till vägg: 58 mm
  • Maximalt avstånd till vägg: 53 cm
  • Kan justeras vågrätt efter montering
  • Vågrät/lodrät vridbarhet: upp till ±60 grader/±20 grader
  • Inbyggt system för kabeldragning
  • Passar till VESA upp till 600 x 400
  • Maximal belastning: 70 kg
  • Färg: Svart

Obs! När du monterar fästet måste du använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. För att en 75-tumsskärm ska kunna hänga en halv meter ut från väggen krävs det att fästet har monterats korrekt och att det verkligen sitter fast ordentligt, t.ex. med hjälp av expansionsbultar. Om du är osäker bör du kontakta någon fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning