Hopp til innhold
Vogel's MotionMount NEXT 7355 Väggfäste för TV

Vogel'sMotionMount NEXT 7355Väggfäste för TV

VESA universal-väggfäste med motor för styrning via app och per automatik. Passar TV-apparater från 40 till 65 tum och kan vridas lodrät och vågrätt.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – vridbart VESA-universalväggfäste med inbyggd motor för TV-apparater från 40 till 65 tum

MotionMount NEXT 7355 är ett VESA universal-väggfäste med inbyggd motor som du kan ställa in direkt från soffan via smartphone eller surfplatta. Passar skärmar från 40 till 65 tum.

MotionMount NEXT 7355 kan ställas in 120 grader vågrätt, 20 grader lodrätt och 65 cm i djupled så att du alltid får bästa möjliga betraktningsvinkel när du ser på film och TV. Du styr allt smidigt från en användarvänlig app till smartphone och surfplatta. När du stänger TV:n kör fästet automatiskt in panelen mot väggen så att den tar minsta möjliga plats. Den senaste TV-positionen sparas alltid, så du behöver inte justera TV:ns läge igen nästa gång du startar TV:n.

TV-fästen är oftast snyggast när de är väl dolda bakom skärmen. MotionMount NEXT 7355 är dock en fin kompromiss mellan design och funktionalitet. Fästet monteras på väggen med en rund platta och alla synliga leder har rundade kanter som ger ett snyggt visuellt intryck. Finishen i svart och metall matchar de flesta av dagens TV-apparater perfekt.

Avståndet till väggen är bara 7,2 cm när fästet är helt infällt. Trots detta kan TV:n dras ut hela 72 cm från väggen och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna

MotionMount NEXT 7355 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n perfekt i våg efter montering. Det är skönt att veta när du står där och ska borra hål i väggen. Du får dessutom Vogel’s smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 finns med svart finish.

* Obs! Kabelkanalen på bilden (NEXT 7840) är extra tillbehör.

Videos om Vogel's MotionMount NEXT 7355

Tekniska specifikationer

Horisontell vridning60°
Inbyggd motor för automatiserad justeringJa
Inbyggt vattenpassNej
Maximal vikttålighet30 kg
Vertikal vridning20°