Hopp til innhold
Vogel's
TV-fäste

Vogel's THIN 515

1 290:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vippbart och solitt VESA-universalväggfäste som passar TV-apparater från 40 till 65 tum. Perfekt för en hög placering, t.ex. i ett kök.

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s THIN 515 – vippbart VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum

THIN 515 är ett vippbart, solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar till TV-apparater från 40 till 65 tum. När du har monterat TV:n kan du luta den framåt upp till 15 grader, vilket gör fästet perfekt för de ställen där du av någon anledning vill placera TV:n högt.

THIN 515 passar exempelvis bra i sovrummet, barnrummet eller köket. Här är det ofta en fördel att hänga TV:n högt, dels för att det spar plats och dels för att TV:n hamnar utom räckhåll för fettstänk och klåfingriga små händer. Genom att luta skärmen framåt får du också rätt betraktningsvinkel när du ligger ner. Väldigt bekvämt i sovrummet.

Enkel och elegant montering
Avståndet till väggen är bara 20 mm, så med det här fästet blir din TV lika snygg som en inramad bild på väggen, samtidigt som den ventilation som behövs säkerställs. Det är också ovanligt enkelt att montera väggfästet tack vare att THIN 515 är utrustat med ett litet inbyggt vattenpass som indikerar när fästet är i vågrätt läge. Alltså kan du vara säker på att det blir rätt innan du börjar borra hål i väggen.

Obs! Tänk på att THIN 515 inte lämpar sig för TV-apparater med bakåtriktade kabelanslutningar. 

Vogels 415/515

Tekniska specifikationer

Maximal vikttålighet25 kg
Inbyggt vattenpassJa
Vertikal vridning15 °
Inbyggd motor för automatiserad justeringNej