Hopp til innhold
Vogel's
TV-fäste

Vogel's THIN 525

2 390:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vridbart och väldigt mångsidigt VESA-universalväggfäste som passar TV-apparater från 40 till 65 tum. Kan vridas både lodrätt och vågrätt.

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s THIN 525 – vridbart VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum

THIN 525 är ett vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta helt platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 3,5 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen praktiskt taget helt dold. Du kan föra ut TV:n 37 cm från väggen, och den solida konstruktionen gör att du kan lita på att allt stannar på sin plats.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 525 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel's THIN 525 finns i svart finish. 

Vogels 425/525

Tekniska specifikationer

Maximal vikttålighet25 kg
Maximalt skärmdjup45 mm
Horisontell vridning60 °
Vertikal vridning20 °
Inbyggd motor för automatiserad justeringNej