Hopp til innhold

Vogel'sTHIN 545TV-fäste

Vridbart och väldigt mångsidigt VESA-universalväggfäste som passar TV-apparater från 40 till 65 tum. Kan vridas både lodrätt och vågrätt.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s THIN 545 – vridbart VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum

THIN 545 är ett vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 90 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta helt platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 3,5 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen praktiskt taget helt dold. Trots detta kan TV:n dras ut hela 63 cm från väggen, och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 545 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel's THIN 545 finns i svart eller vit finish.

Vogels 445/545

Videos om Vogel's THIN 545

Tekniska specifikationer

Horisontell vridning90 °
Inbyggd motor för automatiserad justeringNej
Inbyggt vattenpassNej
Maximal vikttålighet25 kg
Vertikal vridning20 °