Hopp til innhold

ADIDASRPT-01Trådlöst headset

Läckra lurar från adidas med bra ljud och imponerande batteritid på 40 timmar. Designade för att matcha dina sneakers och kan användas under träning.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

adidas RPT-01 – trådlösa on-ear-hörlurar med snygg tygdesign, bra ljud och imponerande batteritid på 40 timmar.

adidas RPT-01 är trådlösa on-ear-hörlurar med snygg tygdesign, bra ljud och batteri för hela 40 timmars trådlös musik. Här får du ett par hörlurar med en unik design som matchar dina sneakers och tål att användas på gymmet.

RPT-01 tål svett och en genial detalj är att du kan ta av tyget från lurarna och stoppa det i tvättmaskinen, så du kan använda dina hörlurar dagen lång utan att de börjar lukta svett.

RPT-01 är designade med en ikoniska adidas-loggan på huvudbygeln och ett läckert tygutförande i grått. Huvudbygeln och öronkåporna är vadderade så att du kan lyssna på bra musik dagen lång. Eller så kan du låta dem hänga runt halsen och visa upp den snygga designen.

Hörlurarna är väldigt flexibla och tål en hektisk vardag med transport, skola, jobb och träning. På öronkåporna hittar du två knappar som du kan anpassa efter dina behov i adidas app för hörlurar. Du kan till exempel ta emot samtal eller välja musik.

adidas RPT-01 finns i grå finish. USB-C-laddningskabel medföljer.

Test av ADIDAS RPT-01

Tekniska specifikationer

BluetoothJa
Bluetooth-typ5
MikrofonJa

Tillbehör till ADIDAS RPT-01