Hopp til innhold
Argon Audio
Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Argon Audio FREESTYLE2

1 298:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Prisvänliga True Wireless-in-ear-hörlurar med bra ljud. Styr musik, ljudstyrka, ta emot samtal och aktivera röststyrning på öronsnäckorna.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Audio FREESTYLE2 – prisvänliga True Wireless in-ear-hörlurar med fint ljud och lång batteritid

FREESTYLE2 är True Wireless-in-ear-hörlurar med bra och detaljerat ljud. Här får du ett par riktigt bra trådlösa hörlurar och ett laddningsetui till en vettig slant så att du alltid har musik med dig när du är på språng. Du kan styra musik, ljudstyrka, ta emot samtal och aktivera röststyrning via knappar på bägge öronsnäckor.

FREESTYLE2 ger dig ett klart ljud med bra bas, och när du väl har valt rätt öronadaptrar för just dina öron sluter de till hörselgångarna och stänger ute ljud från omgivningen väl. Öronadaptrarna som medföljer finns i tre storlekar och är gjorda av memory-skum som formar sig precis efter ditt öra så att du får en perfekt passform. Med FREESTYLE2 har du fullkomlig trådlös frihet och den enkla danska designen passar alla.

FREESTYLE2 är superkompakta och tål svett, så du kan också bära dem på gymmet. Här får du ett par behagliga och diskreta True Wireless in-ear-hörlurar du kan använda dagen lång.

Upp till 30 timmar med trådlös musik

FREESTYLE2 kan spela i upp till 6 timmar på en laddning, och kan laddas med ytterligare 24 timmar i etuiet. Om du får slut på ström tar en full laddning bara cirka en och en halv timme, sedan är du redo att lyssna på musik igen.

Argon Audio FREESTYLE2 finns i svart utförande. Öronadaptrar i olika storlekar, laddnings-/transportetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Tillbehör till Argon Audio FREESTYLE2

Tekniska specifikationer

MikrofonJa
Bluetooth-typ5
Bluetooth-teknikaptX
Avspelning via USBNej