Hopp til innhold
Argon Audio
Subbaskabel

Argon Audio Audio Red Edition Sub1

398:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Red Edition Sub1 är en välkonstruerad subbaskabel som passar fint till anläggningar i budgetklassen. Den är väldigt flexibel och enkel att hantera.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Red Edition Sub1 – högkvalitativ subbaskabel till ett förnuftigt pris
Red Edition Sub1 är en välkonstruerad subbaskabel som passar fint till anläggningar i budgetklassen. Den är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida metallkontakterna har förgyllda kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Ledarna har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är dubbelt skärmad så att inga instrålande störningar från strömkablar m.m. förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i seriös en kvalitetsprodukt.

Störningar och surr är ett otyg
Vanliga signalkablar fungerar fint mellan AV-produkter, men subbasar arbetar under särskilda förutsättningar. En aktiv subbas har nämligen bara en specifik funktion, och det är att återge det lågfrekventa området i film och musik på ett korrekt sätt. Därför ska subbaskabeln kunna överföra den lågfrekventa signalen över långa avstånd med ett minimum av kvalitetsförluster, samtidigt som den ska ha en effektiv avskärmning för att undvika surr och störningar.

Red Edition Sub1 finns i längder ända upp till 10 meter, så du kan utan problem dra dem till andra änden av vardagsrummet.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här lockar man fram fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modellerna utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-pläterade kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Färg5 Meter
Vikt (kg)0,25
Höjd emballage (cm)21
Längd emballage (cm)16
Vikt emballage (kg)0,25
Bredd emballage (cm)3