Hopp til innhold
Argon Audio
Banankontakt (Set)

Argon Audio Classic Banana 1

320:-Set
  -
Kvalitetets-banankontakt för säker anslutning av kablar till högtalar- och förstärkarterminal. Guldpläterade kontaktytor och Lättåtkomliga skruvar. Ett set innehåller 4 st.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Classic Banana 1 – kvalitets-banankontakt för högtalarkablar, med lättåtkomliga skruvar

En banankontakt är en bra lösning när du ska koppla en högtalarkabel till förstärkar- eller högtalarterminaler. Här får du god kontakt mellan kabel och terminal samtidigt som kabeln enkelt kan kopplas ur om du behöver flytta utrustningen. Argon Classic Banana 1 är en kvalitetslösning med genomtänkta konstruktioner som håller en hög teknisk standard.

Kontaktytorna är guldpläterade för att förhindra att luftens syre med tiden förstör kontaktegenskaperna, och plastkåpan utgör ett gott skydd mot kortslutning av förstärkaren om du inte fått till en bra montering eller om något metallföremål råkar lägga sig över kontakterna. Kontakten är öppen in till skruvarna så att du enkelt kan skruva fast kablarna utan att först behöva ta bort någon hylsa. Kontakten passar både tunna och kraftiga kablar.

Obs! För att förhindra olycksfall har terminaler på förstärkare och högtalare ofta blockerats med plastpluggar. Dessa ska lirkas ut med en väldigt liten skruvmejsel eller något annat spetsigt föremål innan du kan ansluta banankontakterna.

Tillbehör till Argon Audio Classic Banana 1

Tekniska specifikationer

FärgGuld
FärgSvart
Vikt (kg)0,01
Höjd emballage (cm)0,1
Längd emballage (cm)5
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)0,1

Recensioner


4.8
16 recensioner
5
14
4
1
3
1
2
0
1
0
Jørgen
Danmark
3/20/2024
Jørgen
Danmark
Søren
Danmark
2/14/2024
Søren
Danmark
Marcel
Nederländerna
2/9/2024
Marcel
Nederländerna
Håkan
Sverige
1/28/2024
Håkan
Sverige
Matthias
Tyskland
1/16/2024

Bra

Matthias
Tyskland

Rekommenderade produkter