Hopp til innhold
Argon Audio FENRIS A55 Trådlös högtalare - stereo

Argon AudioFENRIS A55Trådlös högtalare - stereo (Set)

Råstarkt hifi-ljud med HDMI-ljud i äkta stereo, trådlös musik med Bluetooth, smart TV-ljud med HDMI och skivspelaringång – utan separat anläggning!
Träfärgad
Set6 998:-
Förväntad i lager den 14 december 2021.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Argon Audio FENRIS A55 – kompakt, mångsidig och råstark golvhögtalare med Bluetooth, HDMI ARC för TV-ljud, skivspelaringång och fjärrkontroll

FENRIS A55 är ett par relativt kompakta men grymt starka aktiva golvhögtalare i FENRIS-serien från Argon Audio. Med Bluetooth, HDMI-port, avancerad inbyggd stereoförstärkare och två starka 5,25-tums bas-/mellanregisterelement får du ljud, funktionalitet och råstyrka på en väldigt hög nivå. Om du vill ha ännu mer och bättre bas kan du alltid komplettera med en separat subbas, till exempel Argons Audios egen kraftfulla BASS10 Mk2.

Fronten i tyg sätts fast på högtalaren med magneter så att du inte ska se några fula hål om du föredrar att använda högtalaren utan frontskydd, och under fronttyget döljer sig en elegant design med trimringar i aluminium.

FENRIS A55 ger dig den riktigt hifi-ljud som du både kan njuta av att lyssna på och känna i magen. Om du kan leva med en lite mindre exklusiv finish än på den kritikerrosade FORTE-serien så kommer du här väldigt nära samma ljudkvalitet, men till ett betydligt lägre pris.

Klarar både trådlös musik, TV-ljud och skivspelare

Argon Audio har själva utvecklat den unika digitala förstärkaren i FENRIS A55 . Förstärkaren rymmer hela fyra separata kanaler, och den är byggd för att driva bas- och diskantelementen helt optimalt och oberoende av varandra. Det ger dig en klarhet, dynamik och ljudkvalitet som du aldrig tidigare mött i den här prisklassen.

Via HDMI kan du koppla in din TV, få optimal digital ljudkvalitet och reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. Sedan har du både stort ljud och smidig användning, inklusive automatisk på/av. 

FENRIS A55 har RIAA-förstärkare så att du kan ansluta en vanlig skivspelare direkt, och via Bluetooth kan du streama all världens musik trådlöst från din telefon, surfplatta eller dator. Det här är verkligen en högtalare som kan ersätta en hel anläggning! 

Argon Audio FENRIS A55 finns i flera utföranden. Fjärrkontroll och 3 meter högtalarkabel medföljer. Längre högtalarkabel kan köpas separat.

Mer bilder på Argon Audio FENRIS A55

Argon Audio FENRIS A55 Trådlös högtalare - stereo

Höjdpunkter

 • Väldigt dynamiskt och råstarkt hifi-ljud till all slags musik
 • Smidigt TV-ljud i hög kvalitet via HDMI
 • Dedikerad skivspelaringång
 • Trådlös musik direkt från telefon eller dator via Bluetooth
 • Fjärrkontroll och 3 meter högtalarkabel medföljer
Adam Brewitz
Jönköping
99 butikerHitta närmaste butik
Adam Brewitz

Vår
Expertbedömning

 • Väldigt dynamiskt och råstarkt hifi-ljud till all slags musik
 • Smidigt TV-ljud i hög kvalitet via HDMI/ARC
 • Dedikerad skivspelaringång (MM)
 • Trådlös musik direkt från telefon eller dator via Bluetooth
 • Både digital och analog ljudingång (optisk/RCA)
 • Pre Out-utgång för t.ex. subbas
 • Automatisk på/av för alla ingångar, inkl. Bluetooth*
 • Fjärrkontroll och 3 meter högtalarkabel medföljer

Tekniska specifikationer

D/A-omvandling (ljud)24-bit / 48kHz
Förstärkare50 watt
Frekvensomfång (-6dB)38-22.000 Hz
Storlek bashögtalare5.25"
Storlek diskant0,75"

Tillbehör till Argon Audio FENRIS A55

Rekommenderade produkter