Hopp til innhold
Argon Audio
Högtalarkabel

Argon Audio Prime Speaker Cable1

140:-Meter
  -
Avancerad högtalarkabel som kan leva upp till kraven i tyngre anläggningar. Silverpläterade ledare i OFC-koppar.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Prime Speaker Cable1 – avancerad högtalarkabel för audiofila öron

  • Kan leva upp till kraven i tyngre anläggningar
  • Silverpläterade ledare i 99,99 % ren, syrefri OFC-koppar
  • Kompakt och flexibel design
  • Säljs i löpmeter

Prime Speaker Cable1 är en exklusiv och avancerad högtalarkabel som lockar fram alla kvaliteter även i dyrare anläggningar. Jämfört med billigare högtalarkablar från Argon får du här en mycket mer avancerad konstruktionen, och med sitt neutrala, dynamiska och välupplösta ljud är Prime Speaker Cable1 rena fyndet till sitt pris.

Prime Speaker Cable1 är en multicore-kabel med ledare av 99,99 % ren, syrefri koppar (OFC). Varje enskild ledare är silverpläterad och lindad i tre lager kring en ihålig kärna av polyetylen. Den här konstruktionen säkerställer att alla frekvenser överförs med minimala förluster.

Visuellt är Prime Speaker Cable1 också en fröjd att vila ögonen på. Den är väldigt kompakt och flexibel, så den är både lätt att ha att göra med och lätt att ge en diskret placering. Det genomskinliga, svarta utförandet gör samtidigt att du kan ana de silverpläterade ledarna genom isoleringen, vilket ger ett väldigt elegant intryck.

Argon Prime Speaker Cable1 säljs i löpmeter.


Välj en kvalitetskabel till dina högtalare

Många väljer att använda vanlig elsladd från järnhandeln när de ska koppla sina högtalare till anläggningen. Och det är lite synd tycker vi på HiFi Klubben. För även om den här typen av kabel fungerar fint till lampor och köksutrustning så är den inte avsedd för musikåtergivning. Du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga högtalarkablar får du ut hela den ljudkvalitet din anläggning kan leverera. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tillbehör till Argon Audio Prime Speaker Cable1

Tekniska specifikationer

Ledarens ytarea1,6 mm2

Recensioner


4.4
17 recensioner
5
12
4
2
3
1
2
1
1
1