Hopp til innhold
Argon Audio
Trådlös högtalare med batteri

Argon Audio STYLE MINI

898:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Superkompakt och elegant Bluetooth-högtalare med tygöverdrag, topplatta i äkta trä och styrning med tryckknappar. Härlig trådlös musik till små rum.

Läs mer:

Beskrivning

Argon STYLE MINI – superkompakt elegant trådlös Bluetooth-högtalare med utförande i tyg och äkta trä

STYLE MINI är en prisvänlig, elegant och superkompakt trådlös Bluetooth-högtalare som tack vare sin smarta design passar perfekt till små rum. Du kan spela trådlöst från din smartphone, surfplatta, mobil eller dator via Bluetooth och det inbyggda batteriet ger dig upp till 8 timmars musik innan du behöver tanka ström igen.

Ytan har ett överdrag av tyg och topplattan är i äkta trä, som ger högtalaren ett stilfullt utseende. Du kan byta låt, reglera ljudstyrkan och aktivera Bluetooth med de fem knapparna på topplattan. Ljudet är bra för att vara en högtalare i den här  blygsamma storleken, och om du skulle behöva koppla in en extern musikkälla så ordnar du det med en vanlig minijack-kabel.

STYLE MINI laddas via en vanlig USB-laddare, som du själv skaffar (laddningskabel medföljer). Du har säkert redan en liggande i en låda, till exempel från din gamla mobil, men annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant.

Argon STYLE MINI finns i svart eller vitt utförande.

Tekniska specifikationer

BatteriJa
Batteritid8
Laddningstid3
FjärrkontrollNej
Integrerat väggfästeNej
StereoparkopplingNej
BordsstativJa
Spikes ingårNej
RöststyrningVia extern smart högtalare

Rekommenderade produkter