Hopp til innhold

Argon AudioTT-2Skivspelare

Skäm bort vinylplattorna med en ordentlig skivspelare. Du får äkta HiFi-ljud och en enkel, väl beprövad och solid konstruktion. Svart eller vit.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Argon TT-2 – enkel, läcker och välspelande Hi-Fi-skivspelare

TT-2 är en solid Hi-Fi-skivspelare med exklusiv skivtallrik i glas. TT-2 är remdriven och hanteringen är helt manuell – en seriös lösning som är konstruerad för att hålla länge, ge fin ljudkvalitet och vara enkel att använda för en överkomlig slant.

En välspelande Ortofon OM5e-pickup monteras på fabriken så att du kan börja spela med detsamma. När nålen blivit sliten kan du köpa en ny separat nålinsats istället för att byta ut hela pickupen.

TT-2 finns i svart och vit finish. Skivspelarlock medföljer.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din HiFi Klubben-butik. 

Höjdpunkter

  • Exklusiv skivtallrik i glas Fin ljudkvalitet Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Enkel och solid konstruktion Finns i både svart och vit finish

Vår
Expertbedömning

  • Exklusiv skivtallrik i glas Helgjuten tonarm Enkel och solid konstruktion Fin ljudkvalitet till priset Skivspelarlock medföljer Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Nålinsats till medföljande pickup kan köpas separat

Videos om Argon Audio TT-2

Tekniska specifikationer

AutomatiseringNej
DriftRemdrift
Effektiv armmassa4 g
Effektiv tonarmslängd21,9 cm"
Hastighet33, 45
PickupOrtofon OM5e
PickuptypMoving Magnet
RIAA-förförstärkareNej

Tillbehör till Argon Audio TT-2

Argon Audio BR2 Underhåll av skivspelare
Underhåll av skivspelare
248:- / st.
12