Hopp til innhold
Argon Audio TT-2 USB Skivspelare

Argon AudioTT-2 USBSkivspelare

Spela dina vinylskivor i äkta HiFi-kvalitet på vilken anläggning som helst eller skicka över musiken till datorn via USB. Svart eller vit finish.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Argon TT-2 USB – digitalisera dina favoritplattor eller lyssna på vinyl i hög kvalitet på vilken anläggning som helst

TT-2 USB är en solid Hi-Fi-skivspelare med exklusiv skivtallrik i glas och inbyggd grammofonförstärkare (RIAA). Det betyder att du kan koppla in skivspelaren direkt till vilken anläggning som helst, även om din förstärkare eller receiver inte har någon dedikerad skivspelaringång. På så sätt spar du både de pengar och det utrymme en separat RIAA-förstärkare kräver.

Du får också inbyggd A/D-omvandlare med USB-port för PC eller Mac. Det här gör att du kan digitalisera dina favoritplattor till exempelvis MP3-format, spara dem på hårddisken och kopiera dem vidare till din smartphone, surfplatta eller mobil om du vill kunna bära med dig musiken i fickan. Du kan till och med överföra musiken till datorn samtidigt som du spelar den på anläggningen.

TT-2 USB är remdriven och hanteringen är helt manuell – en seriös lösning som är konstruerad för att hålla länge, ge fin ljudkvalitet och vara enkel att använda för en överkomlig slant. En välspelande Ortofon OM5e-pickup monteras på fabriken så att du kan börja spela med detsamma. När nålen blivit sliten kan du köpa en ny separat nålinsats istället för att byta ut hela pickupen.

TT-2 USB finns i svart och vit finish. Skivspelarlock medföljer.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik. 

Höjdpunkter

  • Inbyggd RIAA-/grammofonförstärkare – kan anslutas till alla anläggningar Inbyggd A/D-omvandlare med USB för dig som vill lägga in dina skivor på datorn i MP3-format Exklusiv skivtallrik i glas Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Enkel och solid konstruktion

Vår
Expertbedömning

  • Inbyggd RIAA-/grammofonförstärkare Inbyggd A/D-omvandlare med USB för dig som vill lägga in dina skivor på datorn i MP3-format Exklusiv skivtallrik i glas Helgjuten tonarm Enkel och solid konstruktion Fin ljudkvalitet till priset Skivspelarlock medföljer Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Nålinsats till medföljande pickup kan köpas separat

Tekniska specifikationer

AutomatiseringNej
DriftRemdrift
Effektiv armmassa8 g
Effektiv tonarmslängd8,6"
Hastighet33, 45
PickupOrtofon OM5e
PickuptypMoving Magnet
RIAA-förförstärkareNej

Tillbehör till Argon Audio TT-2 USB