Hopp til innhold
Audeze
Gaming-headset

Audeze Maxwell P (PS/PC)

3 690:-st.
Förr 4 590:-Spara 900:-
Förväntad i lager den 1 september 2024.
  -
Häftigt gaming-ljud kan också vara trådlöst. Här visar Audeze hur läckert det kan bli. Passar till PS4, PS5, PC och Mac. 80 timmars batteritid!

Läs mer:

Beskrivning

Audeze Maxwell – trådlöst gaming-headset med batteri för 80 timmar, Bluetooth 5.3, suveränt trådlöst ljud och massor av smarta detaljer

 • Passar till PlayStation 4, PlayStation 5, PC och Mac
 • Bluetooth 5.3 (inkl. chatt parallellt med spelljud)
 • Superstabil trådlös Ultra Low Latency-anslutning
 • Bra HD-ljudkvalitet även till musik
 • Högkvalitativ mikrofon med bra brusreducering (avtagbar)

Audeze Maxwell är ett läckert och avancerat trådlöst gaming-headset som är avsett för PlayStation 4/5, PC, Mac och Nintendo Switch. Det är världens första gaming-headset med Bluetooth 5.3 som lyfter din trådlösa upplevelse till en helt ny nivå. Här får du en rad smarta funktioner för gaming, samtidigt som du kan njuta av det grymma planar-ljud som har gjort hörlurarna från Audeze vida berömda världen bland såväl gamers som musikälskare.

Med en extrem batteritid på 80 timmar eller mer kan du spela nonstop i över tre dygn, och de mjuka omslutande öronkuddarna med memoryskum ger komfort i toppklass, samtidigt som de isolerar dig effektivt från ljud i omgivningen. Om du ska ta en liten paus från skärmen kan du passa på att tanka ny ström under tiden. Om du laddar i 20 minuter så räcker det för en hel dags extra gaming, så här får du inte strömtorsk i först taget.

Obs: Om du spelar på Xbox One eller Xbox Series X / S kan du välja systermodellen Maxwell X.

Perfekt trådlös funktionalitet med Bluetooth 5.3

Tillsammans med Audeze Maxwell får du en liten wifi-dongel som du stoppar i en USB-C-port på datorn eller spelkonsolen. Sedan har du trådlöst ljud i hög kvalitet rakt i örat, och signalen är Ultra Low Latency, så bild och ljud körs alltid helt synkat, precis som om du lyssnade via kabel. Här kompromissar du inte även om du kör trådlöst!

Du får sidetone (medhörning på din egen röst), så du slipper känslan av att ha huvudet i en ostkupa när du pratar, och med game/chat mix kan du hålla igång chatten via din telefon samtidigt som du får hela ljudupplevelsen från dina spel. Om du istället känner för att lyssna på musik kan du göra det också via Bluetooth eller minijack-kabeln som medföljer. Du kan också lyssna via USB-C-kabeln som medföljer och få tvättäkta HD-ljud rakt i örat samtidigt som du laddar batteriet.

Den avancerade mikrofonarmen är designad av den legendariska specialisten Shure och är konstruerad för att ge dig kristallklar kommunikation oavsett hur intensivt det blir i dina spel. Det inbyggda intelligenta brusreduceringsfiltret dämpar bakgrundsljud med upp till 20 dB, så du kan lita på att du hörs tydligt oavsett hur mycket du själv eller din omgivning väsnas.

Den dedikerade Audeze HQ-appen (mobil och dator) ger dig bland annat tillgång till en 10-bands grafisk equalizer, så du kan finjustera ljudet efter din egen personliga smak. I appen kan du också välja om du vill ha medhörning på din egen röst över ljudet i spelet (’sidetone’). 

Byggd för ljudkvalitet, komfort och för att hålla

Planar Magnetic-elementen i Audeze Maxwell är hela 90 mm i diameter och är bestyckade med flera av de unika och audiofila tekniker du hittar de påkostade head-fi-modellerna från Audeze, däribland Fluxor/Fazor Neodym-magnetsystem och Uniforce-membran.

De stora öronkuddarna är tillverkade av memoryskum klätt med silkeslent konstläder och även om vikten på 490 gram är högre än för många icke-planar-alternativ så är de imponerande sköna att bära. Så det ska stå många tomma energidrycksburkar på skrivbordet innan du blir trött i öronen.

Audeze Planar Magnetic – stora element med stort ljud

Audeze är via känt i världen för sina Planar Magnetic-hörlurar, som är ett väldigt spännande alternativ till de dynamiska konstruktioner du ser från de flesta andra tillverkare. I ett Planar Magnetic-element har det traditionella systemet med membran och talspole ersatts av en otroligt tunn folie, där musiksignalen går genom en applicerad metalledare som täcker hela ytan.

Oavsett genre och ljudtryck är ljudet från ett par Audeze Planar Magnetic-hörlurar alltid imponerande snabbt och exakt, med massor av detaljer och en djup och kontrollerad basåtergivning. Vissa anser att denna ljudkaraktär ligger närmare vårt sätt att uppleva ljud på ute i verkligheten, men det är en av de frågor som entusiasterna säkert aldrig kommer att vara överens om. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Passar till PS4, PS5, PC och Mac
 • Stabil trådlös Lossless Ultra Low Latency-anslutning via Bluetooth
 • Bluetooth 5.3 (inkl. game/chat mix och sidetone)
 • Lång trådlös räckvidd (upp till 20 meter med USB-dongel, 70 meter via Bluetooth)
 • Bra ljudkvalitet även till musik
 • Högkvalitativ mikrofonarm med bra brusreducering (avtagbar)
 • Dedikerad Audeze HQ-app

Begränsningar

 • Ingen 3D/head tracking-teknik eller surround
 • Ingen AptX Bluetooth
 • Det finns alternativ med lägre vikt

Tillbehör till Audeze Maxwell P (PS/PC)

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång10-50.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.3 ( LDAC, AAC, SBC )
Element typ/storlek90 mm - Planar magnetic driver
Avspelning via USBJa

Recensioner


4.8
39 recensioner
5
32
4
6
3
1
2
0
1
0