Hopp til innhold
AudioQuest
AES/EBU-kabel

AudioQuest Carbon

3 398:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
Seriös och avancerad AES/EBU-kabel som kommer att ge dig en ytterst störningsfri överföring av digitala musiksignaler.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Carbon – seriös digital AES/EBU-kabel för seriösa anläggningar

  • Exklusiva ledare i LGC-koppar som silverpläterats med 5 % silver
  • NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 5 lager för eliminering av RF-störningar
  • Dubbel skärmning i folie och kopparväv
  • Silverpläterade kontaktytor (Hanging-Silver)
  • XLR-kontakter i ren koppar
Carbon är en seriös AES/EBU-kabel med riktigt förnäma prestanda. Den massiva LGC-ledaren är kraftigare än i den mer ekonomiska Cinnamon-serien, och silverinnehållet har fyrdubblats till 5 %.

NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 5 lager skyddar den digitala dataströmmen mot instrålande RF-störningar, och de solida metallkontakterna har silverpläterade kontaktytor för optimal ledningsförmåga (Hanging-Silver). En AES/EBU-kabel i riktigt snyggt utförande för krävande användning.

AES/EBU-kabeln AudioQuest Carbon finns i flera längder. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

AudioQuest AES/EBU-digitalkablar – tre kabelserier för tre behov
Digitala AES/EBU-kablar har konstruerats för AES/EBU-standarden som proffsen använder för balanserad digital signalöverföring. Den här speciella kabeln används främst tillsammans med digital Hi-Fi-utrustning i High End-klassen (t.ex. från Lyngdorf, NAD eller Cambridge Audio).

En bra AES/EBU-kabel har konstruerats för att säkerställa en stabil impedans som ligger på exakt 110 ohm. Dessutom ska kabeln ha en väldigt stor bandbredd och minimal signalförlust, samtidigt som den ska ge bästa möjliga skärmning mot elektromagnetisk strålning oavsett hur lång den är.

Du kan välja mellan tre serier AES/EBU-kablar från AudioQuest och de passar allt från budgetklass upp till väldigt ambitiösa anläggningar. Så det finns garanterat också en lösning som passar ditt behov och din anläggning.

CINNAMON: En solid AES/EBU-kabel i läckert utförande med ledare i högkvalitativ LGC-koppar (Long Grain Copper ). LGC-koppar har bättre elektriska egenskaper än den vanliga syrefria koppar (OFHC) som används i många konkurrerande produkter. Ledaren är till och med silverpläterad (1,25 %) för att få extra fina elektriska egenskaper där signalen främst färdas, nämligen längs ledarnas yta. En läcker kabel med fina tekniska prestanda.

CARBON: Seriös kabel med exklusiva detaljer som lyfter prestanda till en väldigt förnäm klass. LGC-ledaren är kraftigare och silverinnehållet har fyrdubblats jämfört med den mer ekonomiska Cinnamon-serien. XLR-kontakterna är silverpläterade (Hanging-Silver) och du får en mer avancerad utgåva av NDS-systemet som eliminerar instrålande, högfrekventa störningar. En kabel som kan klara väldigt tuffa utmaningar.

COFFEE: Här har du definitivt tagit klivet upp i den audiofila klassen. Du får det unika DBS-systemet som via en 72-voltsspänning mättar isoleringen så att den inte tar upp någon elektrisk energi från själva signalen. Den massiva ledaren har pläterats med hela 10 % silver, och en påkostad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) i 7 lager skyddar ytterst effektivt den digitala dataströmmen mot RF-störningar. Teknik i världsklass för dig som vägrar låta en kabel begränsa din lyssningsupplevelse!

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

AWG24