Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cinnamon HDMI

898:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

HDMI-kabeln för dig som vill måna lite extra om din anläggning. Silverpläterade ledare, läcker design och gedigen kvalitet i alla detaljer.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Cinnamon – läcker HDMI-kabel i gedigen kvalitet

  • Massiva ledare i LGC-koppar som silverpläterats med 1,25 % silver
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Kontakter i ren koppar
  • High Speed-certifierad upp till 10 meter
  • Stöder Ethernet och Audio Return Channel
Cinnamon är en läcker och välkonstruerad HDMI-kabel som ger dig ett gott skydd mot störningar och datafel, även i HD- och 4K-sammanhang. De massiva LGC-ledarna (Long Grain Crystal) har silverpläterats med 1,25 % silver, och de eleganta kontakterna i metall är gjorda av ren koppar.

Det större silverinnehållet i ledarna ger bättre signalöverföring än den mer ekonomiska serien Forest. Utöver det här är kablarna i grund och botten lika, bortsett från färgen. Cinnamon är HDMI-kabeln för dig som vill måna lite extra om din anläggning.

HDMI-kabeln AudioQuest Cinnamon finns i längder från 0,6 till 10 meter. Kontakta Hi-Fi Klubben om du har behöver längre kablar.
AudioQuest HDMI-kablar – fyra kabelserier för fyra behov
HDMI-kabeln ska överföra strömmen av ljud- och bilddata från t.ex. din Blu-ray-spelare till din TV, projektor eller hemmabioreceiver. En bättre HDMI-kabel i sig ger inte bättre bild eller ljud, men kraven på kabelns kvalitet ökar i takt med datamängd och kabellängd.

Redan i dag kan du uppleva störningar och bildfel vid HD-signaler (1080p) om kabeln inte överför signalen ordentligt, på grund av t.ex. dåliga kontakter eller dålig skärmning. Och när 4K-bildmedierna blir vanligare kommer kraven på HDMI-kabelns kvalitet att öka avsevärt i och med de massiva mängder data som ska överföras. Med en bra HDMI-kabel får du ut full ljud- och bildkvalitet från din anläggning utan att behöva bekymra dig över störningar och datafel.

Du kan välja mellan fyra serier HDMI-kablar från AudioQuest och de passar allt från budgetklass upp till väldigt ambitiösa anläggningar. Så det finns garanterat också en lösning som passar ditt behov och din anläggning.

FOREST: Ekonomiserien som ger dig en läcker kabel till ett vettigt pris. Kabeln är solitt och elegant konstruerad, och ledarna är gjorda av högkvalitativ silverpläterad LGC-koppar (Long Grain Crystal) som har bättre elektriska egenskaper än den vanliga syrefria koppar (OFHC) som används i många konkurrerande produkter. De guldpläterade kontakterna är även de gjorda av ren koppar. En snygg kabellösning för anläggningar i budgetklassen.

CINNAMON: Precis som på Forest får du här silverpläterade LGC-ledare, men silverinnehållet har ökats till 1,25 % för att uppnå extra fina elektriska egenskaper där signalen främst färdas, nämligen längs ledarnas yta. Kabelserien för dig som vill måna lite extra om din anläggning.

CHOCOLATE: I grunden samma teknik som i Forest och Cinnamon, men ledarna har här pläterats med dubbelt så mycket silver (2,5 %). Resultatet är en ännu bättre signalöverföring.

CARBON: Exklusiv HDMI-kabel för dig som vill vara säker på att få bästa möjliga signalöverföring, även i 4K-sammanhang. De massiva ledarna har pläterats med hela 5 % silver, och här får du även AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise Dissipation System) som skyddar den digitala dataströmmen mot instrålande RF-störningar. Kontaktytorna har silverpläterats direkt på kopparen för optimal kontakt (Direct-Silver). En kabel som kan klara väldigt stora utmaningar, både i dag och när 4K-tåget rullar igång på allvar.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tillbehör till AudioQuest Cinnamon HDMI

Tekniska specifikationer

FärgRöd
Färg1,5 meter
Vikt (kg)0,19
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)21
Vikt emballage (kg)0,19
Bredd emballage (cm)16