Hopp til innhold
AudioQuest
Koaxialkabel

AudioQuest Coffee

6 998:-st.
0,75 meter
Förväntad i lager den 16 juni 2024.
Exklusiv koaxialkabel för ambitiösa musik- och hemmabioanläggningar där ljudkvaliteten har absolut högsta prioritet. 0,75 till 5 meter.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Coffee – exklusiv digital koaxialkabel för ambitiösa anläggningar

  • DBS (72 V Dielectric-Bias System)
  • Exklusiva ledare i LGC-koppar som pläterats med hela 10 % silver
  • NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 6 lager för eliminering av RF-störningar
  • Dubbel skärmning i folie och silverpläterad kopparväv
  • Kontakter i ren koppar med silverpläterade kontaktytor (Hanging-Silver)
Coffee är en exklusiv koaxialkabel som kan leva upp till kraven i väldigt ambitiösa musik- och hemmabioanläggningar. Här får du det unika DBS-systemet som via en 72-voltsspänning mättar isoleringen så att den inte tar upp någon elektrisk energi från själva signalen. Det här eliminerar en av källorna till de jitterstörningar som är förödande för en luftig och tredimensionell ljudbild.

Den massiva ledaren har pläterats med hela 10 % silver, och en påkostad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) i 6 lager skyddar på ett ytterst effektivt sätt den digitala dataströmmen mot instrålande RF-störningar. Coffee är kort sagt koaxialkabeln för dig som vägrar låta en kabel begränsa din lyssningsupplevelse!

Koaxialkabeln AudioQuest Coffee finns i längder från 0,75 till 5 meter.

AudioQuest koaxiala digitalkablar – fyra kabelserier för fyra behov
Precis som optiska kablar används digitala koaxialkablar till att överföra den digitala ljudsignalen från t.ex. en musikstreamer eller CD-spelare till din DAC, förstärkare eller receiver. Den största utmaningen för en koaxialkabel är att undvika försvagning och förvrängning av signalen i den digitala tidsdomänen, även kallat jitter.

Jitter förstör de mikroskopiska detaljerna och spolierar därmed också den luftiga och tredimensionella ljudbild man eftertraktar. AudioQuest designar sina koaxialkablar med fokus på att minimera förvrängning över en extremt bred bandbredd för att du ska få bästa möjliga ljudkvalitet på anläggningen.

Du kan välja mellan fyra serier koaxialkablar från AudioQuest och de passar allt från budgetklass upp till väldigt ambitiösa anläggningar. Så det finns garanterat också en lösning som passar ditt behov och din anläggning.

FOREST: Ekonomiserien som ger dig högkvalitativa kablar till ett vettigt pris. Kabeln är solitt och elegant konstruerad, och ledarna är gjorda av högkvalitativ silverpläterad LGC-koppar (Long Grain Copper ) som har bättre elektriska egenskaper än den vanliga syrefria koppar (OFHC) som används i många konkurrerande produkter. De guldpläterade kontakterna är även de gjorda av ren koppar. En snygg kabellösning för anläggningar i budgetklassen.

CINNAMON: Precis som på Forest får du här en silverpläterad LGC-ledare, men silverinnehållet har ökats till 1,25 % för att uppnå extra fina elektriska egenskaper där signalen främst färdas, nämligen längs ledarnas yta. Här har även skärmen silverpläterats, till skillnad från den förtennade skärmen i Forest-serien. En läcker kabel med fina tekniska prestanda.

CARBON: Seriös koaxialkabel med exklusiva detaljer som lyfter prestanda till en väldigt förnäm klass. LGC-ledaren är kraftigare och silverinnehållet har fyrdubblats jämfört med den mer ekonomiska Cinnamon-serien. Kontakterna är silverpläterade (Hanging-Silver) och du får en betydligt mer avancerad utgåva av NDS-systemet, som eliminerar instrålande, högfrekventa störningar. En kabel som kan klara väldigt tuffa utmaningar.

COFFEE: Här har du definitivt tagit steget in i den audiofila klassen. Du får det unika DBS-systemet som via en 72-voltsspänning mättar isoleringen så att den inte tar upp någon elektrisk energi från själva signalen. Den massiva ledaren har pläterats med hela 10 % silver, och en påkostad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) i 6 lager skyddar ytterst effektivt den digitala dataströmmen mot RF-störningar. Teknik i världsklass för dig som vägrar låta en kabel begränsa din lyssningsupplevelse!

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

FärgBrun
Färg0,75 meter
Vikt (kg)0,38
Höjd emballage (cm)7
Längd emballage (cm)28
Vikt emballage (kg)0,38
Bredd emballage (cm)20