Hopp til innhold
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest Forest Micro

898:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
USB A till USB Micro kabel från Audioquest för andvändning med t.ex. mobiltelefoner. Mer info kommer...

Läs mer:

Beskrivning

USB A till USB Micro kabel från Audioquest för andvändning med t.ex. mobiltelefoner. Mer info kommer...

AudioQuest USB-kablar – fyra kabelserier för fyra behov
I Hi-Fi-sammanhang används USB-kablar främst till att överföra digitala ljudsignaler från PC/Mac till en extern D/A-omvandlare (DAC) eller en förstärkare med en motsvarande digital ingång. Med en högkvalitativ musikfil (ev. i 24-bitars HD-format) och en bra USB-kabel kan du på uppnå en ljudkvalitet som ligger helt i nivå med marknadens bästa CD-spelare.

Precis som med andra digitalkablar ligger USB-kabelns största utmaning i se till att signalen inte drabbas av ojämnheter i den digitala tidsdomänen, även kallat jitter. Jitter förstör de mikroskopiska detaljerna och spolierar därmed också den luftiga och tredimensionella ljudbild man eftertraktar.

AudioQuest designar sina USB-kablar med fokus på att minimera förvrängning över en extremt bred bandbredd för att du ska få bästa möjliga ljudkvalitet på anläggningen. Du kan välja mellan fyra serier USB-kablar från AudioQuest och de passar allt från budgetklass upp till väldigt ambitiösa anläggningar. Så det finns garanterat också en lösning som passar ditt behov och din anläggning.

PEARL : Den mest ekonomiska AudioQuest-serien. En solid och elegant USB-kabel med ledare i högkvalitativ LGC-koppar (Long Grain Copper), ett material som har bättre elektriska egenskaper än den vanliga syrefria koppar (OFHC) som används i många konkurrerande produkter. De guldpläterade kontakterna är även de gjorda av ren koppar.

FOREST : Prisvärd serie som ger dig högkvalitativa kablar till ett vettigt pris. Forest påminner mycket om Pearl-serien, men LGC-ledarna har silverpläterats för att optimera signalöverföringen ytterligare. En snygg kabellösning för anläggningar i budgetklassen.

CINNAMON : Precis som på Forest får du här en silverpläterad LGC-ledare, men silverinnehållet har ökats till 1,25 % för att uppnå extra fina elektriska egenskaper där signalen främst färdas, nämligen längs ledarnas yta. En läcker USB-kabel med fina tekniska prestanda.

CARBON : Seriös USB-kabel med exklusiva detaljer som lyfter prestanda till en väldigt förnäm klass. Silverinnehållet i LGC-ledarna har fyrdubblats jämfört med den mer ekonomiska Cinnamon-serien. Kontakterna är silverpläterade (Direct-Silver), och du får det unika AudioQuest NDS-systemet (Noise-Dissipation System) som eliminerar instrålande högfrekventa störningar. En kabel som kan klara väldigt tuffa utmaningar.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

FärgGrön
Vikt (kg)0,13
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)21
Vikt emballage (kg)0,13
Bredd emballage (cm)15