Hopp til innhold
AudioQuest
Subbaskabel

AudioQuest Greyhound

1 298:-st.
Förväntad i lager den 23 december 2023.
 Kan upplevas i
Extra tunn subbaskabel som är enkel att dölja, t.ex. längs en golvlist. Längder från 2 ända upp till 20 meter.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Greyhound – tunn och diskret subbaskabel med avancerad teknik

  • Tunn design ger diskret kabeldragning
  • Effektiv skärm som skyddar mot störningar även om kabeln dras långa sträckor
  • Silverpläterade ledare i syrefri LGC-koppar (Long Grain Copper )
  • Solida kallsvetsade kontakter i ren koppar
  • Finns i ända upp till 20 meters längd
Greyhound är en tunn och elegant kabel som lätt kan placeras längs golvlisten. Ledarna är gjorda av silverpläterad ultraren LGC-koppar (Long Grain Copper ), och NDS-skärmning ger ett effektivt skydd mot instrålande störningar även om kabeln dras långa sträckor.

De solida kopparkontakterna har guldpläterade kontaktytor och kabeln har kallsvetsats fast på kontakten för att värme och främmande material inte ska inte ska leda till förvrängning i kontaktpunkten. En högkvalitativ subbaskabel som gör sitt jobb utan att själv dra någon uppmärksamhet till sig.

Subbaskabeln AudioQuest Greyhound finns i längder från 2 till 20 meter.

AudioQuest subbaskablar – sex kabelserier för sex behov
Subbaskabeln har till uppgift att föra bassignalen intakt fram till din subbas så att du får en dynamisk och exakt bas i ditt lyssningsrum. Eftersom den här kabeln ofta ska dras långa sträckor – kanske till och med parallellt med störande strömkablar – är det ytterst viktigt att en subbaskabel har effektiv skärmning.

Genom lyssningstester har AudioQuest även konstaterat att både dynamik och precision i basen gynnas om kopparledarna omges av ett lager silver. Denna exklusiva detalj ingår därför i nästan alla deras subbaskablar.

Du kan välja mellan hela sex serier subbaskablar från AudioQuest, och de sträcker sig från budgetklassen till extrem High End. Så det finns garanterat också en lösning som passar din smak och din anläggning.

BLACK LAB: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett vettigt pris. Kabel och kontakter är solitt och elegant konstruerade, och ledarna är gjorda av högkvalitativ LGC-koppar som har bättre elektriska egenskaper än den vanliga syrefria koppar (OFHC) som används i många konkurrerande produkter. De guldpläterade kontakterna har kallsvetsats efter samma principer som används på de mest exklusiva AudioQuest-kablarna. En snygg kabellösning för anläggningar i budgetklassen.

GREYHOUND: Som namnet antyder är det här en smal och elegant kabel som lätt kan placeras längs golvlisten. Ledarna har konstruerats i silverpläterad ultraren LGC-koppar och NDS-skärmningen ger ett effektivt skydd mot instrålande störningar. En högkvalitativ subbaskabel som gör sitt jobb utan att själv dra någon uppmärksamhet till sig.

IRISH RED: Precis som på Greyhound får du här silverpläterade LGC-ledare (0,5 %) som har extra fina elektriska egenskaper där signalen främst färdas, nämligen längs ledarnas yta. Designen är symmetriskt koaxial med två identiska ledare och isoleringen är av polyetylen-skum som ger både låg signalförlust och låg förvrängning. De kallsvetsade kontakterna i metall har guldpläterade kontaktytor. Kabelserien för dig som vill måna lite extra om din anläggning.

BOXER: Avancerad kabel med dubbelbalanserad geometri, 3 lager kolbaserad NDS-skärmning och Air-Tube-isolering, där varje enskild ledare omges av ett polyetylenrör, varigenom man utnyttjar luftens suveräna egenskaper som isolator mot elektricitet. De massiva ledarna har silverpläterats med 1,25 % silver som ger ett ytterst värdefullt bidrag till ledningsförmågan utan att priset galopperar iväg. För att få optimal ledningsförmåga har kontakternas kontaktytor pläterats med silver direkt på kopparen. Ett bra kabelval till anläggningar i mellanklassen.

HUSKY: Här har du definitivt tagit steget in i den audiofila klassen. Du får det unika DBS-systemet som via en 72-voltsspänning mättar isoleringen så att den inte tar upp någon elektrisk energi från själva signalen. De massiva ledarna i den trippelbalanserade konstruktionen har silverpläterats med 5 % silver, samtidigt som en NDS-skärmning i 4 lager skyddar signalen mot instrålande RF-störningar. Precis som på Boxer-serien är isoleringen kring de enskilda ledarna baserad på Air-Tube-principen. Husky finns både med traditionella RCA- och balanserade XLR-kontakter som används på vissa High End-subbasar, t.ex. från B&W.

WOLF: Samma grundprincip som Husky men Wolf-ledarna har silverpläterats med hela 10 % silver och Air-Tube isoleringen utgörs av FEP (Flour-Polymer) som absorberar ett absolut minimum av elektrisk energi. Samtidigt är FEP otroligt stabilt i utdragen form, så ledarna inuti i röret är praktiskt taget bara i kontakt med den ultimata isoleringen, nämligen luft. Kompromisslös High End-teknik för dig som vägrar låta en kabel begränsa din lyssningsupplevelse! RCA- eller XLR-kontakter.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tillbehör till AudioQuest Greyhound

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Recensioner


4.6
5 recensioner
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0
Thomas
Danmark
11/11/2023

Fin och mycket tunn kabel. Mycket lätt att dölja

Thomas
Danmark
Jason
Danmark
10/19/2023

Gör vad den behöver - ansluta min sub till förstärkaren. Signalen verkar vara mycket bra och kabeln är mycket tunn, så den är lätt att lägga runt i rummet i kanalerna

Jason
Danmark
Rolf
Nederländerna
7/24/2023
Rolf
Nederländerna
Kent
Danmark
7/17/2023
Kent
Danmark
Frank
Norge
4/15/2023
Frank
Norge

Rekommenderade produkter