Hopp til innhold

AudioQuestIrish RedSubbaskabel

Läcker subbaskabel med avancerade detaljer och snygg finish. En bra allroundare som finns i längder från 2 ända upp till 20 meter.
st.2 398:-
Förväntad i lager den 3 juni 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Irish Red – läcker subbaskabel med avancerad teknik

Irish Red är en läcker subbaskabel med massor av avancerade detaljer, men fortfarande till ett förnuftigt pris. De massiva ledarna i syrefri LGC-koppar omges av ett lager silver som leder merparten av signalen när den färdas genom kabeln. Det här gör att man kan utnyttja många av silvrets suveräna elektriska egenskaper, men till en bråkdel av det pris en renodlad silverkabel skulle kosta.

De solida kopparkontakterna har guldpläterade kontaktytor och kabeln har kallsvetsats fast på kontakten för att värme och främmande material inte ska inte ska leda till förvrängning i kontaktpunkten. Den avancerade NDS-skärmningen (Noise-Dissipation System) skyddar effektivt signalen mot instrålande RF-störningar.

Sist men inte minst ger den snygga svartröda finishen Irish Red ett mycket läckrare helhetsintryck än en billig no-name-kabel. Och det här är väl värt att ta med i beräkningen. Kabelserien för dig som vill måna lite extra om din anläggning.

Subbaskabeln AudioQuest Red Irish finns i längder från 2 till 20 meter.

OBS: AudioQuest Irish Red finns endast i den visade finishen i längderna upp till 5 meter. Kablar längre än 5 meter lever levereras med finish i svart/röd-randig plast.

Höjdpunkter

  • Massiva silverpläterade ledare
  • Solida kallsvetsade kontakter i ren koppar
  • Symmetrisk koaxial ledargeometri
  • Isolering i polyetylen-skum
  • Finns i ända upp till 20 meters längd

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Recensioner


4.7
3 recensioner
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Ingmar
Sverige
4/30/2023
Ingmar
Sverige
Kjeld
Danmark
4/30/2023
Kjeld
Danmark
Kurt
Danmark
4/30/2023

Kan lätt höra en stor skillnad mellan denna och tidigare kabel, som kostade 1/10

Kurt
Danmark