Hopp til innhold

AudioQuestNiagara 5000Strömfilter

Ren ström = rent ljud! State-of-the-art-strömfilter som kan ge en märkbar förbättring även till de mest exklusiva High End-anläggningarna.
st.64 698:-
Förväntad i lager den 25 juni 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Niagara 5000 – kompromisslöst strömfilter för kompromisslösa anläggningar

Niagara 5000 är det näst bästa strömfiltret från AudioQuest och ett av världens bästa strömfilter någonsin. För att ge alla dina apparater en fullständigt stabil och störningsfri strömförsörjning har de nästan inte snålat in på något här. Resultatet är att hela din anläggning kommer att prestera till sitt yttersta, och du uppnår en helt perfekt "svart" bakgrund, där inga detaljer i ljudet går förlorade på grund av instrålande störningar.


Den främsta skillnaden jämfört med toppmodellen Niagara 7000 är att AudioQuest på Niagara 5000 har utelämnat de två massiva Dielectric-Biased-transformatorerna på low-current-uttagen. Men du kommer fortfarande väldigt nära den ultimata nivån och till ett betydligt lägre pris.


Ren ström = ren njutning

Niagara 5000 innehåller ett överflöd av tekniska lösningar som tillsammans rensar din strömförsörjning från både högfrekventa (RF) och lågfrekventa störningar (brummande och andra variationer i elnätet). Genom att kombinera lösningarna – och via ett otal lyssningstester gentemot ledande konkurrenter – har AudioQuest uppnått en jämn och effektiv rensning över svindlande 21 oktaver utan att samtidigt förhindra det fria strömflödet till de ljud- och videokomponenter du köpt för dyra pengar.


4 utgångar är dedikerade till strömkrävande komponenter – vanligtvis förstärkare och liknande – och här ser en massiv intern strömreservoar till att ända upp till 90 A ström kan levereras på ett ögonblick i de snabbaste och kraftigaste transienterna, vilket sannolikt är mycket högre än den inbyggda strömreserven i din förstärkare. Här eliminerar vi alltså en av de vanligaste invändningarna mot strömfiltrering. Resten av utgångarna är optimerade för att tillhandahålla en perfekt filtrering till dina källkomponenter där de mest omfattande strömreserverna inte behövs.


Niagara 5000 är den ultimata lösningen för kompromisslösa musik- och hemmabioentusiaster. Och med tanke på hur mycket som ofta läggs på att plocka fram de allra finaste detaljerna i High End-system så är det här kanske en av de mest givande investeringar du kan göra. Med Niagara 5000 optimerar du nämligen hela din anläggning på en och samma gång!


Niagara 5000 finns med svart finish. Strömkabel (20 A) köps separat.


Höjdpunkter

 • Anslutningar för upp till 12 apparater (4 x förstärkare/ 8 x källkomponenter, inkl. AV)
 • 90 A strömreservoar för de kraftigaste transienterna
 • 21-oktavers filtrering över ett brett spektrum för alla former av in- och utstrålande RF och brummande
 • Isolerar alla anslutna apparater mot inbördes strålande störningar
 • Skyddar din anläggning mot strömspikar och överspänning, inkl. blixtnedslag

Vår
Expertbedömning

 • Anslutningar för upp till 12 apparater (4 x strömkrävande / 8 x källkomponenter)
 • 90 A strömreservoar säkerställer ett obehindrat flöde även till de kraftigaste och snabbaste transienterna
 • 21-oktavers filtrering över breda frekvensband för att eliminera RF, brus och andra störningar
 • Isolerar alla anslutna apparater mot inbördes strålande störningar
 • Skyddar din anläggning mot strömspikar och överspänning, inkl. blixtnedslag
 • Förbättrar även prestanda på AV-utrustning
 • Kan rackmonteras via 3 Unit-fästen (köps separat)