Hopp til innhold

AudioQuestNiagara 7000Strömfilter

Ren ström = rent ljud! Det här kompromisslösa strömfiltret kan ge en märkbar förbättring även till de mest exklusiva High End-anläggningarna.
st.118 698:-
Förväntad i lager den 13 april 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Niagara 7000 – världens bästa strömfilter?

Niagara 7000 är det bästa strömfiltret från AudioQuest och kanske världens bästa strömfilter någonsin. För att ge alla dina apparater en fullständigt stabil och störningsfri strömförsörjning har de inte snålat in på något över huvud taget här. Resultatet är att hela din anläggning kommer att prestera till sitt absolut yttersta, och du får en helt perfekt "svart" bakgrund, där inga detaljer i ljudet går förlorade på grund av instrålande störningar.


Till skillnad från Niagara 5000 – som redan den är state-of-the-art – är Niagara 7000 dessutom försedd med två 10-kilos transformatorer på fyra av low-current-utgångarna. De här transformatorerna är extremt effektivt avskärmade mot in- och utgående strålning av högfrekventa störningar, bland annat med hjälp av AudioQuests patenterade Dielectric-Bias-teknik, som även används på ett flertal av deras allra finaste kablar. Det här gör att du kan krama ur de sista procenten kvalitet ur dina allra känsligaste källkomponenter.


Ren ström = ren njutning

Niagara 7000 innehåller ett överflöd av tekniska lösningar som tillsammans rensar din strömförsörjning från både högfrekventa (RF) och lågfrekventa störningar (brummande och andra variationer i elnätet). Genom att kombinera lösningarna – och via ett otal lyssningstester gentemot ledande konkurrenter – har AudioQuest uppnått en jämn och effektiv rensning över svindlande 21 oktaver utan att samtidigt förhindra det fria strömflödet till de ljud- och videokomponenter du köpt för dyra pengar.


4 utgångar är dedikerade till strömkrävande komponenter – vanligtvis förstärkare och liknande – och här ser en massiv intern strömreservoar till att ända upp till 90 A ström kan levereras på ett ögonblick i de snabbaste och kraftigaste transienterna, vilket sannolikt är mycket högre än den inbyggda strömreserven i din förstärkare. Här eliminerar vi alltså en av de vanligaste invändningarna mot strömfiltrering. Resten av utgångarna är optimerade för att tillhandahålla en perfekt filtrering till dina källkomponenter där de mest omfattande strömreserverna inte behövs.


Niagara 7000 är den ultimata lösningen för kompromisslösa musik- och hemmabioentusiaster. Och med tanke på hur mycket som ofta läggs på att plocka fram de allra finaste detaljerna i High End-system så är det här kanske en av de mest givande investeringar du kan göra. Med Niagara 7000 optimerar du nämligen hela din anläggning på en och samma gång!


Niagara 7000 finns med svart finish. Strömkabel (20 A) köps separat.


Tekniska specifikationer

Bredd (cm)44,4
Bredd emballage (cm)58
Djup (cm)43,6
FärgSvart
FärgSvart
Höjd (cm)13,3
Höjd emballage (cm)31
Längd emballage (cm)60
Vikt (kg)37
Vikt emballage (kg)38