Hopp til innhold

AudioQuestNRG Dragon High-CurrentNätkabel

High End-strömkabel för extremt audiofila anläggningar och kompromisslösa strömfilter. 72 V DBS-system och ledare i massiv PSC+-koppar och PSS-silver.
st.63 698:-
Förväntad i lager den 4 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG Dragon High-Current – High End-strömkabel för strömkrävande och extremt audiofila anläggningar

NRG Dragon High-Current är en exklusiv strömkabel i High End-klass som kan ge dig en sista touch av definition och detaljrikedom i en audiofil anläggning, eller förse hela ditt system med ström via ett strömfilter.

NRG Dragon High-Current är framtagen speciellt för extremt strömkrävande komponenter, som till exempel slutsteg i High End-klass. Du kan även använda den till att mata något av AudioQuests kompromisslösa Niagara-strömfilter*, så att hela anläggningen kan leverera maximalt utan att detaljer i ljudet går förlorade på grund av instrålande störningar. Om du behöver ström till en förförstärkare, bildkälla eller ljudkälla, som en skivspelare, kan du med fördel välja en Dragon-kabel i mindre tjocklek.

Extrema AudioQuest-lösningar för maximala prestanda
Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Men till skillnad från de underliggande serierna får du med NRG Dragon High-Current både 72V DBS-systemet och kraftiga AWG 11-ledare i massiv och påkostad PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+) och PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och den ultrasläta ytan hos PSC+ och PSS ger helt suveräna ledaregenskaper.

NRG Dragon finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

*NRG Dragon High-Current finns i en version med 20 ampere-kontakt för vissa strömfilter från t.ex Niagara-serien. Kontakta din HiFi Klubben butik för vägledning och beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Extremt lågt motstånd för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Extremt tjocka ledare (3 x 11 AWG)
  • Ledarmaterial: PSS (Solid Perfect-Surface Silver) och massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

Ledarens ytarea4,17 mm2