Hopp til innhold

AudioQuestNRG Dragon SourceNätkabel

High End-strömkabel för de mest exklusiva ljud- och bildkällorna. 72 V DBS-system och ledare i PSC+-koppar och PSS-silver.
st.130 698:-
Förväntad i lager den 2 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG Dragon Source – High End-strömkabel för de mest exklusiva ljud- och bildkällorna

NRG Dragon Source är en exklusiv strömkabel i High End-klass som kan ge dig en sista touch av definition och detaljrikedom från en High End-komponent som en ljudkälla, en bildkälla eller en audiofil förförstärkare.

NRG Dragon Source är framtagen för High End-komponenter med normalt strömbehov. Det kan till exempel vara en audiofil förförstärkare eller en exklusiv skivspelare. Om du istället ska mata extremt strömkrävande komponenter, som ett High End-slutsteg eller ett Niagara-strömfilter som ska förse hela din anläggning med ström, så kan du med fördel välja en Dragon-kabel med större tjocklek.

Extrema AudioQuest-lösningar för maximala prestanda
Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Men till skillnad från de underliggande serierna får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet och ledare i massiv och påkostad PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+) och PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och den ultrasläta ytan hos PSC+ och PSS ger helt suveräna ledaregenskaper.

NRG Dragon finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Extremt lågt motstånd för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Optimerad för att användas tillsammans med källkomponenter
  • Ledare i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) och massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

AWG16
Ledarens ytarea1,31 mm2