Hopp til innhold
AudioQuest
Nätkabel

AudioQuest NRG-Y3

2 598:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
  -
Läcker strömkabel för dina elektroniska komponenter. Ledare i LGC (Long Grain Copper) och genomtänkt solid konstruktion.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG-Y3 – läcker strömkabel med fina ledaregenskaper och solid konstruktion

  • Fina ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Ledare i LGC (Long Grain Copper)
  • Genomtänkt konstruktion (Semi-Solid Concentric arrangement)
  • Läckert utförande
  • Finns i längder från 1 meter.
NRG-Y3 är en läcker strömkabel som kan bidra till att ge dig en sista touch av definition och detaljer från elektroniska komponenter som en förstärkare, subbas, TV eller skivspelare.

NRG-Y3 har ett solitt utförande och ledare i LGC (Long Grain Copper) med fina ledaregenskaper för minimalt motstånd när strömmen överförs. Ledarna ligger i en genomtänkt konstruktion där de inte skapar interferens mellan varandra och inte flyttar sig inuti kabeln.

NRG-Y3 finns i längder från 1 till 3 meter.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest strömkablar – rent ljud börjar med ren ström
Strömkabeln är en viktig komponent som ofta blir förbisedd i din anläggning. Förvisso kan den bara hantera ett begränsat frekvensområde, men den kraftiga signalen utgör samtidigt en stor utmaning när det gäller in- och utstrålande elektromagnetiska störningar. Strömkabeln ligger vanligtvis tätt intill dina signalkablar, och därför är risken överhängande att de påverkar varandra.

Både analoga och digitala apparater (inte minst D/A-omvandlare och CD-spelare) är känsliga för den här typen av störningar, som särskilt på bra anläggningar kan lägga en tunn filt över den fint definierade ljudbilden och förstöra de allra fina nyanser som du betalat dyra pengar för. Det är här strömkabeln kommer in i bilden i form av en ekonomiskt överkomlig uppgradering som kan ge din musikupplevelse en sista avgörande finslipning.

Om du vill gå ännu längre kan du få aktiva nätstörningsfilter och ”conditioners” som ytterligare befriar strömsignalen från de störningar som apparaterna utstrålar sinsemellan. Sen ska man inte glömma tvättmaskiner, kylskåp och annat som också är kopplat till elnätet både i och utanför ditt hem. Men det förändrar inte vikten av att ha en ordentlig strömkabel. Prova – allt du riskerar är att bli positivt överraskad.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)3

Recensioner


4.9
9 recensioner
5
8
4
1
3
0
2
0
1
0
Jacques
Nederländerna
4/5/2024
Jacques
Nederländerna
Per
Sverige
3/16/2024
Per
Sverige
Heiko
Tyskland
3/16/2024
Heiko
Tyskland
John
Nederländerna
3/10/2024

Topp nätsladd har provat flera nätsladdar nr. AudioQest NRG-Y3 vann. Mycket tydlig skillnad med den vanliga lakritsspetsen som följer med, hela uppgraderingen. Bara en nackdel, lite stel men kan rekommendera denna powecord till alla.

John
Nederländerna
Cor
Nederländerna
3/7/2024
Cor
Nederländerna