Hopp til innhold
AudioQuest
Nätkabel

AudioQuest NRG-Z3

2 798:-st.
Förväntad i lager den 23 juni 2024.
  -
Kvalitetsströmkabel för dina elektroniska komponenter. Ledare i PSC (Perfect-Surface Copper) och effektiv skärmning mot elektromagnetiska störningar.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG-Z3 – kvalitetsströmkabel med lågt motstånd och effektiv skärmning mot elektromagnetiska störningar

  • Fina ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Ledare i PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Ground Noise Dissipation Technology
  • Solitt utförande
  • Finns i längder från 1 meter.
NRG-Z3 är en kvalitetsströmkabel som kan bidra till att ge dig en sista touch av definition och detaljer från elektroniska komponenter som en förstärkare, subbas, TV eller skivspelare.

NRG-Z3 är en solid kabel med tekniker hämtade från AudioQuests exklusiva serier med High End-strömkablar. Ground Noise-Dissipation-tekniken säkerställer gedigen och konsekvent skärmning av störningar utifrån. Ledarna i PSC (Perfect-Surface Copper) ger kabeln övertygande ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring med sin ultrasläta yta. Om du vill ta steget från seriös kvalitet till High End kan du också välja den ännu exklusivare kabeln AudioQuest Thunder.

NRG-Z3 finns i längder från 1 till 3 meter.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest strömkablar – rent ljud börjar med ren ström
Strömkabeln är en viktig komponent som ofta blir förbisedd i din anläggning. Förvisso kan den bara hantera ett begränsat frekvensområde, men den kraftiga signalen utgör samtidigt en stor utmaning när det gäller in- och utstrålande elektromagnetiska störningar. Strömkabeln ligger vanligtvis tätt intill dina signalkablar, och därför är risken överhängande att de påverkar varandra.

Både analoga och digitala apparater (inte minst D/A-omvandlare och CD-spelare) är känsliga för den här typen av störningar, som särskilt på bra anläggningar kan lägga en tunn filt över den fint definierade ljudbilden och förstöra de allra fina nyanser som du betalat dyra pengar för. Det är här strömkabeln kommer in i bilden i form av en ekonomiskt överkomlig uppgradering som kan ge din musikupplevelse en sista avgörande finslipning.

Om du vill gå ännu längre kan du få aktiva nätstörningsfilter och ”conditioners” som ytterligare befriar strömsignalen från de störningar som apparaterna utstrålar sinsemellan. Sen ska man inte glömma tvättmaskiner, kylskåp och annat som också är kopplat till elnätet både i och utanför ditt hem. Men det förändrar inte vikten av att ha en ordentlig strömkabel. Prova – allt du riskerar är att bli positivt överraskad.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Recensioner


4.6
5 recensioner
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0