Hopp til innhold
AudioQuest
Högtalarkabel (Set)

AudioQuest Rocket88 Bi-Wire

11 798:-Set
Leveranstid 3-4 veckor
Exklusiva lösningar och läcker, kompakt design utan att priset sticker till väders. En audiofil högtalarkabel för audiofila anläggningar.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Rocket 88 – avancerad och kompakt högtalarkabel för audiofila anläggningar

  • Massiva 13 AWG-ledare (2,63 mm2) i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System)
  • Läcker och kompakt design
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • Finns i längder och konfigurationer för varje behov
Rocket 88 är en väldigt avancerad, men fortfarande kompakt högtalarkabel. Solidcore-ledarna har ett utförande i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här specialbehandlade metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av motsvarande kopparledare, även utan silverplätering.

Du får även AudioQuests unika 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mättar” isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen. Det ger en ännu renare signal till dina högtalare, så att du kan njuta av en läcker och detaljerad ljudbild på en imponerande ”svart” bakgrund. Med den här bestyckningen kan Rocket 88 leva upp till nivån även i väldigt ambitiösa anläggningar.

Som standard finns högtalarkabeln AudioQuest Rocket 88 i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-utgåva (2 x banan > 4 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

OBS: HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.
AudioQuest Rocket Series högtalarkablar – avancerad teknik för ambitiösa anläggningar
Rocket är en läcker och avancerad serie AudioQuest-högtalarkablar, och den kan locka fram alla kvaliteter hos dina högtalare, även i ambitiösa audiofila system. Designen är ovanligt kompakt och elegant för klassen, och alla tre modeller har massiva ledare i högkvalitativ koppar med ett utförande i form av en liggande 8, omgiven av en elegant ytterstrumpa. Rocket-serien kan täcka ett väldigt brett behov för högkvalitativa anläggningar utan att priset blir skyhögt.

ROCKET 33: Grundmodellen som ger dig en gedigen kvalitetskabel i läcker design. Ledarna är en kombination av massiv LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper), som säkerställer en överlägsen signalöverföring. Oavsett vilken konfiguration du väljer får du AudioQuests egna, exklusiva silverpläterade banan- eller spadkontakter.

ROCKET 44: Här kommer du upp en klass i förhållande till Rocket 33. Ledarna har nu ett utförande i PSC- och PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+), och de är också en aning kraftigare (14 AWG/2,63 mm2). Med den här bestyckningen kan Rocket 44 hålla jämna steg med ett par ytterst bra hi-fi-högtalare.

ROCKET 88: Toppmodellen med ledare i ren PSC+-koppar och med AudioQuests unika 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mättar” isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen. Det ger en ännu renare signal till dina högtalare, så att du kan njuta av en läcker och detaljerad ljudbild på en imponerande ”svart” bakgrund.

Handbyggd för ditt behov
Rocket-modellerna kan levereras i nästan alla tänkbara konfigurationer för både single- och biwiring. Kabeln sätts ihop för hand i Holland, där fördelningen av ledare optimeras för just din konfiguration. Därför kan du vara säker på att absolut ingenting lämnas åt slumpen.

Tänk på att Rocket 44 och Rocket 33 även finns att få i rå, oterminerad utgåva i löpmeter. Den här utgåvan är främst avsedd för installationslösningar men ger dig också en möjlighet att spara lite pengar. Dock går du miste om den snygga finishen med ytterstrumpa, och du får heller inte AudioQuests egna exklusiva silverpläterade kontakter monterade. Den blygsamma merkostnaden för ett färdigterminerat par är en god investering, och för vanlig användning rekommenderar vi den här lösningen både av design- och ljudmässiga skäl.

OBS: Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

AWG13
Ledarens ytarea2,63 mm2