Hopp til innhold
AudioQuest Rocket88 Bi-Wire Högtalarkabel

AudioQuestRocket88 Bi-WireHögtalarkabel (Set)

Exklusiva lösningar och läcker, kompakt design utan att priset sticker till väders. En audiofil högtalarkabel för audiofila anläggningar.
Set10 698:-
Inte i lager
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Rocket 88 – avancerad och kompakt högtalarkabel för audiofila anläggningar

Rocket 88 är en väldigt avancerad, men fortfarande kompakt högtalarkabel. Solidcore-ledarna har ett utförande i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här specialbehandlade metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av motsvarande kopparledare, även utan silverplätering.

Du får även AudioQuests unika 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mättar” isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen. Det ger en ännu renare signal till dina högtalare, så att du kan njuta av en läcker och detaljerad ljudbild på en imponerande ”svart” bakgrund. Med den här bestyckningen kan Rocket 88 leva upp till nivån även i väldigt ambitiösa anläggningar.

Som standard finns högtalarkabeln AudioQuest Rocket 88 i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-utgåva (2 x banan > 4 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

OBS: HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Massiva 13 AWG-ledare (2,63 mm2) i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System)
  • Läcker och kompakt design
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • Finns i längder och konfigurationer för varje behov

Tekniska specifikationer

AWG13
Ledarens ytarea2,63 mm2