Hopp til innhold

AudioQuestTornado High-Current 20ANätkabel

Högkvalitativ strömkabel för High End-komponenter. 72 V DBS-system och extremt tjocka ledare i massiv PSC+- och PSC-koppar. Längder från 1 meter.
st.24 798:-
Förväntad i lager den 4 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Tornado High-Current – högkvalitativ strömkabel för High End-komponenter

Tornado High-Current är en högkvalitativ strömkabel som kan bidra till att ge en sista touch av definition och detaljer hos dina High End-komponenter. Den kan användas både till extremt strömkrävande komponenter som ett High End-slutsteg och till normalt strömkrävande komponenter som en skivspelare.

Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Ledarna är av massiv PSC+- och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper) med en tjocklek på hela 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och med sin ultrasläta yta har PSC+ helt suveräna ledaregenskaper. Är du på jakt efter ännu mindre motstånd kan du också fundera på den ännu mer exklusiva Hurricane-serien med rent PSC+-material (Perfect-Surface Copper+) i ledarna.

Ren ström till hela anläggningen med ett Niagara-strömfilter
Tornado High-Current kan också användas till att mata de kompromisslösa strömfiltren Niagara 5000 eller Niagara 7000. Tänk dock på att du då behöver en särskild version av Hurricane-kabeln med en 20A-kontakt. Fråga i din HiFi Klubben-butik om du behöver hjälp eller vill göra en beställning.

Tornado High-Current finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Lågt motstånd för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Extremt tjocka ledare (3 x 11 AWG)
  • Ledare i massiv PSC+- och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

AWG11
Ledarens ytarea4,17 mm2