Hopp til innhold

AudioQuestVodkaOptisk kabel

Väldigt avancerad optisk kabel för anläggningar i den riktigt tunga kvalitetsklassen. Finns i längder från 0,75 till 5 meter.
st.8 098:-
Förväntad i lager den 4 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Vodka Optical – exklusiv optisk digitalkabel för audiofila anläggningar

Vodka är en väldigt avancerad optisk digitalkabel från AudioQuest. Ledaren utgörs av hela 217 ultratunna optiska fiber i stället för en, och den här konstruktionen ger en mycket mer exakt styrning av LED-ljussignalen i kabeln.

Den låga spridningen minimerar försvagningen och därmed förvrängningen av den digitala signalen. Här kan du lita på att även de minsta detaljerna i ljudet når hela vägen fram. En exklusiv lösning för audiofila anläggningar.

Vodka är ett givet val om du till exempel har en bra anläggning och använder digital signalöverföring mellan en trådlös musikstreamer (t.ex. Sonos, HEOS eller Bluesound) och din förstärkare/receiver. Den är även klockren om du har din CD-spelare kopplad till en extern DAC, alternativt en förstärkare med digitala ingångar.

Till skillnad från digitala koaxialkablar, som skickar elektriska impulser, överför en optisk kabel signalen med hjälp av LED-ljuspulser. Fördelen med detta är att signalen inte påverkas av störningar utifrån.

Den optiska digitalkabeln AudioQuest Vodka finns i längder från 0,75 till 5 meter.

Höjdpunkter

  • Exklusiv optisk fiber med 217 enkelledare och ultralåg spridning
  • Ultralåg jitter-förvrängning
  • Fiber med precisionspolerade ändar
  • Solid och elegant design
  • Finns i längder från 0,75 till 5 meter

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)5