Hopp til innhold
AudioQuest Yukon (RCA) Signalkabel

AudioQuestYukon (RCA)Signalkabel (Set)

Väldigt avancerad signalkabel för ambitiösa anläggningar. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Set4 098:-
Inte i lager
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Yukon – exklusiv signalkabel för ambitiösa anläggningar

Yukon är en väldigt avancerad signalkabel som ligger nära Water-modellen från den exklusiva Elements-serien. Den mest avgörande skillnaden är att du får klara dig utan det aktiva 72-volts DBS-systemet, samtidigt som NDS-skärmningen inte är riktigt lika påkostad. Men ledarna är fortfarande av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), och du får även Air-Tube-tekniken som utnyttjar luft för att skapa optimala dielektriska förhållanden kring ledarna.

AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) är utförd i 3 lager och skyddar särdeles effektivt signalen mot instrålande RF-störningar. Kallsvetsade kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Yukon kan till exempel användas för att koppla samman separata för- och effektsteg i en högkvalitativ stereoanläggning. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Signalkabeln AudioQuest Yukon finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa