Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (Set)

AudioQuest Yukon (XLR)

5 820:-Set
Leveranstid 3-4 veckor
  -
Väldigt avancerad signalkabel för ambitiösa anläggningar. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Yukon – exklusiv signalkabel för ambitiösa anläggningar

Yukon är en väldigt avancerad signalkabel som ligger nära Water-modellen från den exklusiva Elements-serien. Den mest avgörande skillnaden är att du får klara dig utan det aktiva 72-volts DBS-systemet, samtidigt som NDS-skärmningen inte är riktigt lika påkostad. Men ledarna är fortfarande av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), och du får även Air-Tube-tekniken som utnyttjar luft för att skapa optimala dielektriska förhållanden kring ledarna.

AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) är utförd i 3 lager och skyddar särdeles effektivt signalen mot instrålande RF-störningar. Kallsvetsade kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Yukon kan till exempel användas för att koppla samman separata för- och effektsteg i en högkvalitativ stereoanläggning. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Signalkabeln AudioQuest Yukon finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.
AudioQuest Rivers Series analoga signalkablar – tre kabelserier för tre behov
Signalkabeln har avgörande betydelse för hur din anläggning låter. Det är här du kan förlora de där sista mikrodetaljerna som avgör om du lyckas locka fram den där hett eftertraktade, tredimensionella ljudbilden eller inte. Och det är här fel kabelval kan påverka klangbalansen, så att du till exempel får för mycket eller för lite diskant i ljudet. Ta med en bra och väl matchad kabel i beräkningen när du komponerar din anläggning. Då får du maximal ljudvaluta för pengarna!

Rivers-serien är analoga signalkablar i toppkvalitet. Du får en lång rad avancerade tekniska lösningar från den exklusiva Elements-serien, men till ett pris där även vanliga musikentusiaster får vara med på ett hörn. Alla modeller i Rivers Series kan fås med RCA- eller XLR-kontakter.

RED RIVER: Ingångsmodellen till Rivers-serien. En avancerad, trippelbalanserad kabel som andas kvalitet i alla detaljer. De massiva ledarna är av ren PSC-koppar (Perfect-Surface Copper), som presterar överlägset jämfört med den OFC-koppar som används i många konkurrerande produkter. De kallsvetsade kontakterna är guldpläterade, och du får även den unika NDS-skärmningen som skyddar signalen mot instrålande elektromagnetiska störningar (RF).

MACKENZIE: Samma grundprincip som Red River, men ledarna är gjorda i den ultrarena kopparkvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), där ytan har dubbelpolerats så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering. Du får även en mer avancerad 3-lagersversion av NDS-systemet, och kontakterna har utförts i en finare kopparkvalitet som dessutom silverpläterats för optimal ledningsförmåga (Hanging-Silver).

YUKON: Den här avancerade kabeln ligger när Water-modellen från den exklusiva Elements-serien. Den mest avgörande skillnaden är att du får klara dig utan det aktiva 72-volts DBS-systemet, samtidigt som NDS-skärmningen inte är riktigt lika påkostad. Men ledarna är fortfarande av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), och du får även Air-Tube-tekniken som utnyttjar luft för att skapa optimala dielektriska förhållanden kring ledarna. En signalkabel för riktigt seriösa anläggningar.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa