Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

3 750:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bli 100 % trådlös för träningen. Här får du både bra ljud och total frihet med upp till 30 timmars batteritid via ett smart laddningsetui.

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay E8 Sport – True Wireless in-ear-hörlurar med genial touchkontroll, lång batteritid och fint ljud för sport och träning

 • Lång batteritid (7 timmar/30 timmar via laddningsetui)
 • Bluetooth 5.1 inkl. AAC och aptX
 • Dammskyddade och vattentäta (IP57)
 • 4 inbyggda mikrofoner för samtal i hög kvalitet
 • Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst

Beoplay E8 Sport är exklusiva, 100 % trådlösa in-ear -hörlurar av True Wireless-modell som passar perfekt för en aktiv livsstil. Du får övertygande ljudkvalitet, imponerande lång batteritid och en intuitiv touch-yta som ger dig kontroll över musik, samtal och röstkommandon utan att du behöver leta fram din smartphone stup i kvarten.

Beoplay E8 Sport är designad för att passa perfekt och sitta behagligt i örat när du sportar. De klarar allt du kan komma på att utsätta dem för när det gäller vatten, svett och damm – i varje fall så länge du inte spenderar några timmar på botten av en pool. Och via den dedikerade Beoplay-appen kan du välja mellan fyra nivåer av ljudgenomsläpp från omgivningen.

Passformen med de nyutvecklade öronfenorna är oöverträffad, och när snäckorna sitter rätt i dina öron får du en imponerande ljudkvalitet. Och med hela 4 inbyggda mikrofoner blir dina telefonsamtal tydligare än någonsin.

Beoplay E8 Sport har fått Bluetooth 5.1 som ger en avsevärt längre batteritid och ännu mer stabil trådlös anslutning. Du får även stöd för AAC och aptX som ger dig optimal ljudkvalitet från både Apple- och Android-telefoner.

Smart trådlös laddning

Tillsammans med Beoplay E8 Sport får du ett läckert laddningsetui som också har designats för att tåla en aktiv livsstil. Öronsnäckorna sitter säkert i etuiet via magnter så att de trillar ur eller sitter löst när du öppnar etuiet.

En ovanlig finess är att du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din smartphone. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan så laddas batteriet helt automatiskt. Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Med upp till 7 timmars uppspelning på en enda laddning och ytterligare 23 timmar från laddningsetuiet kan du enkelt använda E8 Sport i dagar. Du kan ladda etuiet och öronsnäckorna samtidigt så att du får med dig ström för 30 timmars speltid. Laddningen börjar så snart du stoppar snäckorna i asken.

Beoplay E8 Sport finns med de exklusiva utförandena Black (svart) eller Oxygen Blue (blå). Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst medföljer.

Avancerad trådlös teknik som är otroligt enkel att använda

Öronsnäckorna använder magnetisk induktion för att kommunicera med varandra (NFMI, Near Field Magnetic Induction) och därför hamnar ljudet i höger och vänster kanal aldrig ”ur synk”, vilket du kan uppleva med vissa Bluetooth-baserade alternativ.

NFMI-tekniken skickar ljudet från ena hörluren till den andra med hjälp av ett magnetiskt fält. På så sätt kan master-snäckan överföra ljud till slav-snäckan utan kvalitetsförlust. I Beoplay E8 Sport är höger öronsnäcka master-enhet, och den kan du alltid använda på egen hand – oavsett om du ska lyssna på musik eller prata i telefon.

Du styr alltsammans från din smartphone eller via den geniala touch-funktionen på de två öronsnäckorna. Det här är otroligt användarvänligt och smidigt när du fått kläm på rörelserna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Perfekta för sport och träning
 • Väldigt lång batteritid för att vara True Wireless-modell (7 timmar/30 timmar via laddningsetui)
 • Bluetooth 5.1 inkl. aptX
 • Används med smidiga och intuitiva touch-funktioner på vardera öronsnäcka
 • Väldigt skön komfort
 • Dedikerad app för personliga användarinställningar
 • 4 inbyggda mikrofoner för samtal i hög kvalitet
 • Väderbeständigt laddningsetui
 • Möjlighet till trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)

Begränsningar

 • Ingen ANC (noise cancellation)

Videos om Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång20-20000 Hz
Känslighet107 dB
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC, SBC )
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter

A-3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 495:- / Paket