Hopp til innhold
Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) Musikanläggning med streaming

BluesoundPOWERNODE 2i (HDMI)Musikanläggning med streaming

Streaming-musikanläggningen som fixar allt – och gör det bättre än alla andra! Suveränt hifi-ljud och geniala möjligheter för både musik och TV-ljud.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Bluesound POWERNODE 2i – kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning med geniala möjligheter, suverän ljudkvalitet och multiroom

POWERNODE 2i är en suverän trådlös musikanläggning som i en och samma kompakta apparat ger dig allt du nånsin drömt om när det gäller musik och TV-ljud – utan att du behöver ha en stor anläggning i vardagsrummet. Redan föregångaren var i en klass för sig, med en uppsjö av geniala möjligheter och fulländat hifi-ljud. När du nu får både HDMI-CEC till TV:n och ännu högre ljudkvalitet med den nya inbyggda 32-bitars D/A-omvandlaren, så är du så nära den perfekta kompakta anläggningen du kan komma i dag.

De inbyggda resurserna på 2 x 60 watt håller en kvalitet som kan få ett par riktigt bra hifi-högtalare – inklusive golvmodeller – att spela så att dina öron sjunger av fröjd. Och Bluesound-appen ger dig fullständig överblick över all din musik, med skivomslag och alla funktioner till hands på din smartphone eller surfplatta.

Du kan streama oändliga mängder musik från TIDAL, Spotify Connect, Deezer och andra musiktjänster, samtidigt som du kan spela all världens ljudformat – inklusive 24 bit – i oöverträffad kvalitet. Du hittar naturligtvis också inbyggd internetradio, och med den smarta tvåvägsfunktionen för Bluetooth kan du även spela musik i trådlösa hörlurar.

Unna dig TV-ljud med HDMI-CEC

POWERNODE 2i har HDMI-port med Audio Return Channel och HDMI-CEC. Det betyder att TV:n och anläggningen kommunicerar med varandra via HDMI, så ljudstyrka m.m. kan skötas via den fjärrkontroll du har till TV:n. Bara koppla in TV:n med en HDMI-kabel – sedan har du TV-ljud i toppkvalitet på anläggningen!

POWERNODE 2i startas och stängs automatiskt, både tillsammans med din TV och via de andra ingångarna, inkl. Bluetooth och den optiska ingången. Om du skulle ha en äldre TV som inte stödjer CEC kan du använda den optiska ingången tillsammans med den inbyggda IR-inlärningsfunktionen så att du fortfarande kan reglera ljudet via TV:ns fjärrkontroll.

Kan kombineras på otaliga sätt med multiroom

Tillsammans med ett par bra hifi-högtalare kan POWERNODE 2i på egen hand fungera som en komplett trådlös musikanläggning. Om – eller rättare sagt när – du får lust, kan du snabbt och enkelt bygga ut systemet med trådlösa högtalare eller andra multiroom-komponenter i Bluesound-systemet så att du kan lyssna på musik i flera rum, både individuellt och i flera samtidigt.

En ovanlig finess på den här nätverksspelaren är att du kan försätta POWERNODE 2i i djup standby (0,5 watt) genom att trycka på touch-panelen på topplattan i cirka 10 sekunder, t.ex. om du inte ska spela musik i det rummet på ett tag. Du väcker den igen genom att kort tryck på samma panel, samtidigt som du kan känna dig nöjd över all den ström du sparat under tiden.

POWERNODE 2i finns i svart eller vitt utförande.

Mer bilder på Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) Musikanläggning med streaming

Höjdpunkter

 • Suverän ljudkvalitet för både musik och TV-ljud.
 • Extremt flexibla möjligheter och god användarvänlighet med full kontroll via app
 • Väldigt enkelt att styra TV-ljudet via din TV:s fjärrkontroll (både HDMI-CEC och funktion för IR-inlärning)
 • Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar samt Apple AirPlay 2
 • Smidig utbyggnad för multiroom med trådlösa Bluesound-högtalare m.m.
Magnus Melkersson
Falun
99 butikerHitta närmaste butik
Magnus Melkersson

Vår
Expertbedömning

 • Inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt med suverän ljudkvalitet
 • Kompakta mått, snygg finish och smidig installation
 • Användarvänlig styrning via app från smartphone/surfplatta, samt från PC/Mac
 • TV-ljudet kan regleras med TV:ns fjärrkontroll via HDMI/CEC eller IR-inlärningsfunktion
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Flera inbyggda streamingtjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.) Streama internetradio eller musik du har på datorn (inkl. filer i 24 bit)
 • Full trådlös integrering med övriga multiroom-komponenter från Bluesound samt förstärkare/receivrar från NAD som byggts ut med MDC-modulen för Bluesound och högtalarsystemet DALI CALISTO
 • Stödjer 24-bitars HD-ljud inkl. MQA Audio (t.ex. från TIDAL HiFi)
 • Touchpanel på ovansidan för grundläggande funktioner (play/paus/volym m.m.)
 • Högkvalitativt hörlursuttag
 • Anslutning för externa ljudkällor (TV, CD-spelare m.m.)
 • Kan spela musikfiler direkt från USB-lagringsmedia
 • Kan placeras utom synhåll, t.ex. i en hifi-möbel
 • Utgång för subbas (inbyggt 80 Hz delningsfilter)
 • Kan sättas offline i standby-läge (0,5 watt)

Videos om Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Tekniska specifikationer

Dynamisk effekt60 watt
Förvrängning (THD)0,1%
Uteffekt 4 ohm55 watt
Uteffekt 8 ohm53 watt

Tillbehör till Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Rekommenderade produkter

DALI RUBICON 2
Kompakt högtalare
23 496:- / par