Hopp til innhold

Musikanläggning

14 produkter
C 700 V2
Musikanläggning med streaming
16 998:- / St.
Visar 14 produkter utav 14

Minianläggning

Med en bra kompaktstereo kan du både njuta av din heminredning och din musik i vacker hifi-stereo. Du kan få färdiga system med högtalare som kan placeras direkt på hyllan, eller själv kombinera system och högtalare. CD, radio, Bluetooth, wifi, streaming, smartphone, multi-room, TV-ljud – en kompaktstereo klarar allt och finns i många olika färger och designs, så att du kan hitta det som passar din personliga smak bäst.

Den kompakta storleken gör att anläggningen lätt blir en naturlig del av resten av inredningen, istället för att fånga din uppmärksamhet när du kommer in i rummet.

Bra ljud från en liten anläggning

Om du värdesätter heminredning och diskreta lösningar, men samtidigt vill ha bra ljud från din stereo, är en komptaktstereo något för dig. Här får du en liten och solid musikanläggning, som inte stjäler fokus i inredningen, men som ändå imponerar med en bred och komplett ljudbild när musiken strömmar ut.

Oavsett vilket behov du har, kan det klaras med en microstereo. Du kan få trådlösa musikanläggningar, där du kan ansluta din telefon, dator eller annat via Bluetooth, så att du enkelt kan höra precis det du vill. Är du den mer traditionella typen, eller vill du bara gärna ha glädjen av dina gamla samlingar, kan du också få en microstereo med CD-spelare så att du kan njuta av dina minnen fullt ut.

En fin liten sterero är också en bra lösning om du är sambo och ni inte är helt överens om viktigheten av en bra anläggning. Det är en bra kompromiss, eftersom komponenterna i en kompaktsterero är små och eleganta, så att ni enkelt kan dölja dem i resten av inredningen, samtidigt som ljudkvaliteten är hög, så att musikälskaren inte behöver må dåligt.

Samma möjligheter som stora anläggningar - bara mindre 

Även om du går ner i storlek, betyder det inte att du kompromissar. Som nämnts har våra kompakta musikanläggningar samma möjligheter att anslutas till olika enheter med trådlösa anslutningar, som större musikanläggningar.  

Ljudupplevelsen är alltid bättre i en större högtalare - naturligtvis beroende på kvalitet - men du kan enkelt få en bra stereoanläggning även om du väljer en kompakt modell. De kompakta högtalarna kan inte riktigt hålla jämna steg med de stora golvhögtalarna, men tillverkarna idag är så skickliga att man kan få gott om ljud och kvalitet på lite utrymme. Om du inte vill spela upp ett stort dansgolv kan du enkelt hitta en trevlig och diskret ministereo som kan tillgodose ditt behov av bra ljud. 

Beroende på vilka högtalare du väljer till din ministereo, kan de placeras i en hylla eller hängas på väggen så att de inte tar plats någon annanstans. Många anläggningar kan du dessutom dölja bakom bakom en skåpsdörr eller liknande, så att de inte kan ses, men du kan fortfarande styra dem via en trådlös anslutning som t.ex. din telefon. 

Därför är en trådlös kompaktstereo den perfekta lösningen om du vill ha bra ljud på ett diskret sätt som smälter in i inredningen. 

Välj ett färdigt system - en enkel och bra lösning

Om du vill ha bra ljud, men inte har så mycket kunskap eller inte vill spendera för mycket tid på att välja en kompaktstereo, bör du överväga ett av de färdiga systemen. De är redan sammansatta så det enda du behöver göra är att köpa det och ställa det på plats innan du kan luta dig tillbaka och njuta av ett fantastiskt ljud. 

De färdiga systemen inkluderar en minianläggning samt ett antal högtalare och/eller en subwoofer. 

Våra minianläggningar finns i olika prisklasser som alla kan vara med på och få bra ljud i hemmet. Det är framför allt priset som påverkar vilka och hur många komponenter som följer med systemet. 

De dyraste systemen består av en musikspelare – t.ex. en CD-spelare eller en trådlös musikstreamer - samt en förstärkare, högtalare och en subwoofer, så du får bästa möjliga ljud och verkligen kan njuta av din minianläggning i fulla drag. I en del musikanläggningar är både musikspelaren och förstärkaren inbyggda, med färre komponenter som tar plats i vardagsrummet.

I den andra änden av prisskalan hittar du system som består av en musikanläggning och två högtalare som enkelt kan skapa ett högklassigt ljudunivers. Alla våra minianläggningar håller god kvalitet, så oavsett vilken ände av prisskalan du väljer, är du garanterad en komplett ljudupplevelse. Därefter är det upp till ditt temperament och intresse att bestämma vilken nivå du ska välja mellan.

Sammansätt själv och få det precis som du vill ha det

Om inga av våra färdiga system faller dig 100% i smaken, eller om du bara vill sammansätta din egen minianläggning, är detta naturligtvis också ett alternativ.

Köp musikanläggning, högtalare, förstärkare och ev. en subwoofer för sig, så att du får det exakt som du vill ha det. Har du hittat den musikanläggning du helst vill ha, är det bara att kasta dig över utbudet av kompakthögtalare. Det är fritt fram att välja, så du kan låta din personlighet lysa igenom och sätta ihop den perfekta musikanläggningen för vardagsrummet eller någon annanstans i huset. 

Detta är alltså den perfekta lösningen för dig, som själv vill bestämma vilka komponenter ditt system ska innehålla och hur de ska se ut. Du kan mixa på kors och tvärs, eller hålla dig inom en specifik tillverkare eller serie för att skapa enhetlighet. Det beror på vad du tycker är coolast och vad som passar din personliga stil bäst.

Kom in och lyssna

Oavsett hur mycket du läser och undersöker, är det något helt annat att uppleva anläggningen i verkligheten. Hos HiFi Klubben kan du alltid besöka en av våra butiker och prova anläggningar, högtalare etc. innan du bestämmer dig, så du är säker på att göra rätt köp. 

Vår kompetenta personal är redo med råd och vägledning så att du kommer hem med helt rätt system som uppfyller dina förväntningar och ger exakt det ljud som passar in i ditt hem. Om du har några frågor här och nu, använd gärna vår chattfunktion, där vi också är tillgängliga för att hjälpa dig.