HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon

Multiroom för trådlös musik, hifi, TV och hemmabio

HEOS by Denon är ett komplett multiroom-musiksystem som kan erbjuda en elegant lösning för alla rum och för alla behov. Du kan få HEOS-funktionen inbyggd i flera av Denons anläggningar och hemmabioreceivrar. På så sätt får du stort trådlöst ljud utan några extra apparater. Du kan välja mellan flera schysta soundbar-modeller till TV:n och kan få både små och stora trådlösa högtalare. Vill du ha trådlös musik ute på balkongen eller terrassen så väljer du bara en modell som kan drivas med batteri – en smidig lösning som låter bra!

  • Skapad av Denon med över 100 års hifi-erfarenhet
  • Inbyggd i flera av Denons receivrar och anläggningar
  • Möjlighet till äkta surround-hemmabio med trådlösa bakhögtalare
  • Bluetooth och stöd för 24-bitars HD-ljud
  • Även mobil trådlös högtalare med batteridrift

 

 

HEOS – stolta hifi-traditioner från Denon

HEOS är utvecklat av Denon som är en av världens äldsta och mest välrenommerade hifi-tillverkare. Denon är också ett av de märken som vi på HiFi Klubben har sålt i flest år, just på grund av deras höga kvalitet och imponerande produktsortiment. HEOS levererar en kombination av hög ljudkvalitet, teknik som blickar framåt och flexibilitet som håller absolut toppklass på en spännande och snabbt växande marknad.

De mest populära HEOS-produkterna

HEOS för mindre rum

Med en trådlös högtalare får du musik på ett smidigt sätt utan att behöva en separat anläggning. Små högtalare (som eventuellt kan drivas med batteri) för små rum, större högtalare för större rum.

HEOS för stora musikupplevelser

En riktig hifi-anläggning med två högtalare är fortfarande bästa sättet att få stora musikupplevelser. HEOS har både trådlösa minianläggningar och lösningar i full storlek.

HEOS i din hemmabio

Flera hemmabioreceivrar från Denon har inbyggd HEOS-funktion så att du får multiroom på köpet. Med unika HEOS AVR blir det smidigare än någonsin.