HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Karlstad

Öppettider

torsdag18. okt11:00 - 18:00
fredag19. okt11:00 - 18:00
lördag20. okt10:00 - 14:00
söndag21. oktStängt
måndag22. okt11:00 - 18:00
tisdag23. okt11:00 - 18:00
onsdag24. okt11:00 - 18:00

Kontakta oss

Tel:054-153071
E-post:karlstad@hifiklubben.se

Hitta till oss

Hamngatan 26
652 25 Karlstad

Karta

Välkommen till Värmlands trevligaste specialbutik för ljud & bild!

Hos oss finner du nya möjligheter att få ut mer av din musik och dina filmer, oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast. Det spelar ingen roll om din budget är liten eller stor. Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar som passar just dina krav och behov. Oavsett om det handlar om ljud eller bild så vill vi att du skall känna att du har blevit bemött på ett ärligt och trevligt sätt.

Vi "brinner" verkligen för det vi håller på med, vi pratar mer än gärna om musik och teknik. Därför har vi också ett urval av CD, vinyl och DVD som vi tycker är intressanta! I butiken har du som kund möjlighet att testa och uppleva våra produkter i en "hemtrevlig" och lugn miljö. Givetvis så är du även välkommen att boka en demonstration efter överenskommelse.

Om du behöver råd eller hjälpav installation, inbyggnad eller digital/satelit-TV så löser vi även det. Vi har egna installatörer med mångårig kunskap av både stora projekt som små. Allt från planering, offertoch fysisk installation, så oavsett om det är en besvärlig custom install, dold kabeldragning eller komplett bild & ljudanläggning så klarar vi det galant! Vi har även fina möjligheter i våra 3 demorum att visa våra produktersom t.ex projektor, hemmabio och High-end. Butiken och personalen är klassifierade för B&W Diamond, Classé och Lyngdorf center.

Välkommen in med dina favoritplattor eller önskemål över en kopp kaffe.

Vi ses!

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här