Hopp til innhold

Trådlös surround med Bluesound

Nu kan du även uppleva Bluesounds suveräna ljud i surround. Lägg till två trådlösa bakhögtalare till din POWERNODE 2i eller PULSE SOUNDBAR 2i så tar du din TV-upplevelse till en helt ny nivå!

Bluesound är det trådlösa musiksystemet för dig som både älskar bra ljud och god användarvänlighet. Nu har Bluesound uppdaterats med surround-funktion så att du som har de senaste HDMI-versionerna av POWERNODE 2i och PULSE SOUNDBAR 2i kan göra ditt vardagsrum till en välljudande hemmabio.

Om du lägger till två diskreta trådlösa PULSE FLEX 2i som bakhögtalare får du en fin surround-känsla med ljud både framifrån och bakifrån när du ser filmer, serier och spelar spel. Det blir nästan som att vara på bio, men mycket smidigare och bekvämare.

Även om det inte riktigt matchar en fullfjädrad 7-kanalig hemmabio så är den här lösningen ett bra steg på vägen, samtidigt som den är så kompakt och diskret att den elegant smälter in med nästan vilken inredning som helst. Allt fungerar automatiskt utan besvärlig konfigurering, stora apparater och fula kablar runt hela vardagsrummet. Vad mer kan man begära?

Här har vi satt ihop några paketlösningar med Bluesound som kan ge dig stort TV-ljud i surround. Det finns också pengar att spara oavsett om du har redan har Bluesound eller vill börja använda systemet.