Hopp til innhold

Denon
soundbar

De pyttesmå högtalare som är inbyggda i din TV kan helt enkelt inte leva upp till den fina bildkvaliteten. En soundbar från hifi-specialisten Denon är en kompakt och elegant väg till bättre TV-ljud och du får otroligt smidig hantering på köpet. Här ser du några bra lösningar – välj själv den som passar bäst för just ditt behov, din TV och din plånbok.

Vill du lyssna innan du handlar? Kom då in på HiFi Klubben och upplev den Denon-soundbar du fått upp ögonen för. Vi står redo att ge dig råd och vägledning så att du kommer hem med precis rätt lösning. En Denon-soundbar kan användas med alla TV-apparater – även din!

Bra
allt som behövs till ett bra pris

En smidig väg till
bättre TV-ljud
Denon DHT-S217

DHT-S217 är en supertunn, lättanvänd och välspelande soundbar-högtalare som utan ytterligare utrustning kan ge dig surroundkänsla med Dolby Atmos 3D för film och gaming. En mycket bättre ljudupplevelse än med TV:ns inbyggda högtalare.
Spar 20%

Bättre
Med Dolby Atmos

Denon DHT-S517
TV-ljud
med 3D-känsla

DHT-S517 är en supertunn soundbar-högtalare med trådlös subbas som kan ge dig surroundkänsla med Dolby Atmos 3D för film och gaming. Här får du en mycket bättre ljudupplevelse än med TV:ns pyttesmå inbyggda högtalare.
Spara 20%

Bäst
med HEOS multiroom

Denon Home Sound Bar 550
Surroundkänsla
utan extra högtalare

Denon Home Sound Bar 550 är en seriös och lättanvänd soundbar med exklusiv finish och surround-känsla för ditt TV-ljud. Du får samtidigt HEOS hela trådlösa universum på köpet och kan styra ljudet från din TV-fjärrkontroll. Inkl. Bluetooth.
Skarpt pris

Trådlös 
surround

Denon
Soundbar