Hopp til innhold

Upplev trådlös
lyx

In-ear-hörlurarna Pi7 och Pi5 från Bowers & Wilkins har tagit världens hifi-recensenter med storm. Den nya S2-generationen är redo att ge dig en ännu läckrare upplevelse med total trådlös frihet.

Små True Wireless-snäckor har på rekordtid blivit ett oumbärligt tillbehör för musikälskare på språng. Här är du alltid redo för musik och telefonsamtal oavsett om du är på resa, på gymmet eller på jobbet. Eftersom du ändå har dem med dig överallt, varför inte välja en modell som har det där lilla extra?

Unna dig
Bowers & Wilkins

Suverän hifi och kristallklara telefonsamtal rakt i örat.

De nya S2-versionerna av Bowers & Wilkins Pi5 och Pi7 kan vara de läckraste in-ear-lurarna du kan hitta på marknaden i dag. Design och finish håller toppklass och bägge modeller ger dig suverän hifi och kristallklara telefonsamtal rakt i örat. Pi5 S2 är en fantastisk ljudupplevelse – Pi7 S2 är oförglömliga. Unna dig något utöver det vanliga!

Vilken
modell
ska jag välja?

Här ser du några av de viktigaste skillnaderna och likheterna mellan Pi7 S2 och Pi5 S2. Du kan läsa mycket mer om de olika funktionerna på produktsidan för varje modell.

Bowers & Wilkins
fullblods-hifi med anrik stamtavla

Högtalarna från engelska Bowers & Wilkins har i årtionden varit fasta inventarier i flera av världens professionella inspelningsstudior, däribland legendariska Abbey Road Studios i London. Erfarenheterna härifrån bidrar till att lyfta kvaliteten hos alla B&W-produkter till toppklass oavsett pris. Det gäller även företagets hörlurar, som bygger vidare på en stolt stamtavla med hifi i fullblodsklass.

Oavsett om du gillar akustisk eller elektronisk musik så är du väl rustad med ett par hörlurar från Bowers & Wilkins. Ljud, design och finish ligger alltid i marknadens framkant, både när det gäller in-ear-lurar och läckra modeller i full storlek. De är ett säkert val för alla kräsna musikälskare.

Upplev
världsklass
med Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådlöst headset
Trådlöst headset
3 217:- / 3 918:- / st.
197