Hopp til innhold

Äkta
hi-fi
till ett förmånligt pris

FORUS-serien från Argon Audio består av välbyggda hi-fi-högtalare som erbjuder utmärkt ljudkvalitet för varje krona. Ett perfekt val för system i budgetklassen.

Om du älskar musik är det din plikt att njuta av den i ordentlig kvalitet. FORUS-serien från danska Argon Audio är äkta hi-fi-högtalare som ger dig fantastiska musikupplevelser utan att kosta mer än absolut nödvändigt.

Du kan använda FORUS-högtalarna med ett traditionellt hi-fi-system eller ett kompakt streaming-system, till exempel från Bluesound, Denon eller Sonos. På så sätt får du alla smarta trådlösa alternativ, men ljudkvaliteten är ljusår bättre än vad du får med trådlösa smarta högtalare.

Stort ljud
små pengar

FORUS-system med
fantastiskt ljud

FORUS är äkta hi-fi-högtalare som kan ge dig fantastiska musikupplevelser utan att kosta mer än absolut nödvändigt.

 • Äkta hi-fi till ett litet pris
 • Finns för golv, vägg och hylla
 • Stilig skandinavisk design i flera färger
 • Kan användas för musik, TV-ljud och hemmabio
 • Perfekt matchning för system i budgetklassen
 • 10 års garanti
 • 60 dagars öppet köp

  Om du vill ha ännu mer och bättre bas kan du komplettera med en separat subwoofer, till exempel en av Argon Audios egna MALMÖ-modeller. Kom in till HiFi Klubben och upplev hur lyxigt det kan vara för en rimlig peng!
 • MALMÖ
  SUBWOOFERS

  Subwoofern
  Fantastiskt ljud
  till ditt system

  Med en subwoofer får du den djupa och dynamiska basen som du känner från konserter och biografer. När din kropp lyssnar med blir allt roligare och mycket mer realistiskt, även hemma i ditt eget vardagsrum. Kom och upplev äkta bas på HiFi Klubben - då är du väl på väg till en mycket häftigare upplevelse både för musik och TV.

  LYSSNA
  INNAN DU HANDLAR

  Kom in på HiFi Klubben och låt oss visa dig hur du får en mycket häftigare ljudupplevelse med en subbas. Du kommer att bli överraskad över hur stor skillnad den kan göra. Och det gäller även om du redan har ett par bra högtalare.
  Hitta butik