Hopp til innhold
Denon
Trådlös subbas

Denon DSW-1H

7 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Ge filmljud eller musik en solid botten med denna trådlösa subbas. Passar flera HEOS-komponenter, konfigureras enkelt via app.

Läs mer:

Beskrivning

Denon DSW-1H – trådlös subbas för djup och dynamisk bas i ditt HEOS-system

  • Djup och fyllig bas för filmljud och musik
  • Passar till både TV-soundbar och andra Denon-produkter med HEOS inbyggt
  • Enkel att installera via HEOS-appen
  • Kan placeras både lodrätt och vågrätt
  • Ingår i Denons trådlösa multiroom-musiksystem HEOS

Denon DSW-1H är en stark och lättanvänd trådlös subbas som ger dig djup och dynamisk bas till filmljud och musik. Den är en perfekt partner till den exklusiva soundbar-högtalaren DHT-S716H, men du kan även använda den tillsammans med flera andra Denon-produkter med HEOS inbyggt.

Med sina två inbyggda 5,25-tums baselement kan Denon HSW-1H utan problem fylla ett vanligt vardagsrum med ljud. Du kan nästan placera den var du vill, antingen vågrätt eller lodrätt, och HEOS säkerställer automatiskt att den konfigureras korrekt för den kombination du valt. Den sista finjusteringen sköter du själv snabbt och enkelt via HEOS-appen.

Hemmabio i etapper

Med DSW-1H kan du bygga din hemmabio etappvis om du inte vill gå hela vägen direkt. Till en början kan du använda subbasen tillsammans med DHT-S716H i en väldigt välspelande 3.1-kanalig uppsättning. När lust eller budget tillåter kan du bygga ut med två trådlösa HEOS-högtalare till de bakre kanalerna så att du får en komplett 5.1-kanalig surround-hemmabio med ljud från alla håll och kanter – med ett absolut minimum av fristående högtalare, kablar och besvär.

HEOS – trådlös musikstreaming i hela ditt hem

DSW-1H är en del av det populära multiroom-systemet HEOS från Denon. Med HEOS kan du streama internetradio och flera av de mest populära musiktjänsterna, t.ex. Spotify Connect, TIDAL och Deezer. Med Bluetooth till på köpet får du aldrig slut på trådlös musik. På ett kick kan du bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare och musikstreamers i så många rum du vill. Har du väl provat finns det ingen återvändo!

Denon DSW-1H finns med svart finish.

Tekniska specifikationer

Storlek bashögtalare5.25"
KabinettkonstruktionBasreflex

Rekommenderade produkter