Hopp til innhold
12 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Musikanläggningen för dig som vill ha kanonljud och massor av möjligheter men inte vill se stora apparater. Finish i äkta aluminium.

Läs mer:

Beskrivning

Denon PMA-150H – kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning med HEOS multiroom, radio, kristallklart ljud, god användarvänlighet och lyxig design i äkta aluminium

 • Kompakt och exklusiv aluminiumdesign
 • Extremt rent och detaljerat ljud
 • Inbyggd HEOS-funktion för streaming av musik i flera rum
 • Radio med FM och internet
 • TV:ns ljudstyrka kan styras via TV:ns fjärrkontroll

PMA-150H är en kompakt streaming-musikanläggning som tar dig en bra bit upp i lyxklassen både när det gäller ljudkvalitet och design. Här får du riktigt läckert hifi-ljud utan att samtidigt få en stor anläggning som tar all uppmärksamhet i vardagsrummet. Tvärtom är anläggningen så stilrent och exklusivt gjord att både du och dina gäster kommer att njuta av att titta på den och låta fingrarna glida över aluminiumplattan.

Denons helt nyutvecklade förstärkare levererar solida 2 x 70 watt som utan ansträngning driver även krävande hifi-högtalare. Tillsammans med den avancerade 32-bitars signalbehandlingen får du en ljudkvalitet du aldrig skulle ha förväntat dig från en så kompakt anläggning. Och om du även vill avnjuta CD-skivor i toppkvalitet så kommer den matchande CD-spelaren DCD-100 att sätta pricken över i.

Ett otal smarta möjligheter

Inbyggd HEOS multiroom-funktion med styrning via app ger dig möjlighet att smidigt spela musik trådlöst i hela ditt hem, och med Spotify Connect, AirPlay 2, Bluetooth och en helt komplett radiodel med både FM- och internetradio – plus DAB om det sänds där du bor – så har du bäddat för många års musikupplevelser i toppklass.

Givetvis kan du också ansluta TV-ljudet digitalt, och via den inbyggda inlärningsfunktionen kan du reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. Om du är lycklig ägare till ett par högkvalitativa hifi-hörlurar kan du också se fram emot ett riktigt seriöst hörlursuttag som tar din privata musiknjutning till nya höjder.

PMA-150H finns i utförandet silver/svart (Premium Silver). Matchande CD-spelare kan köpas separat (Denon DCD-100).

HEOS, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth – trådlös musikstreaming på alla sätt

Utöver HEOS (som klarar de allra flesta streamingbehov inkl. internetradio) har PMA-150H även inbyggd Apple AirPlay 2 som via din iPhone/iPad ger avancerad multiroom-funktionalitet med alla trådlösa AirPlay 2-högtalare. Via AirPlay 2 kan du även använda röststyrning via Siri tillsammans med PMA-150H.

Spotify Connect är en helt genial lösning för dig som redan gillar Spotify-appen. Precis som med AirPlay 2 fungerar din smartphone som fjärrkontroll till musikappen och inte som en musikspelare. Det ger dig mycket bättre batteritid på telefonen jämfört med att streama via Bluetooth. I gengäld är är Bluetooth väldigt smidigt om du eller någon av dina vänner upptäckt en låt på YouTube och vill spela upp den på anläggningen. Det funkar utan de behöver logga in på ditt wifi-nätverk.

Kristallklart välljud med digital DDFA/BTL-förstärkare

PMA-150H bygger på en 100 % digital förstärkarteknik (DDFA). Hela fyra inbyggda förstärkarsteg – två i vardera kanal – arbetar tillsammans i så kallad BTL-konfiguration (Bridge-Tied Load). Det här ger en mycket mer stabil och oansträngd drift av högtalaren, och alla kritiska komponenter har handplockats av Denon för att uppnå optimal ljudkvalitet. Därför behöver du inte tveka om du vill kombinera PMA-150H med ett par riktigt bra hifi-högtalare.

All signalbehandling – inklusive den kritiska volymkontrollen – äger rum i en ofattbart snabb digital processor. Denons unika Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling samplar upp alla ljudsignaler till 32 bit och arbetar ytterst exakt för att ge även de mest mikroskopiska detaljerna en omsorgsfull behandling.

Kort sagt spelar PMA-150H både högre och renare än alla tidigare generationer av Denons kompakta anläggningar i lyxklassen, och du har praktiskt taget fria händer att leta upp ett par högtalare som matchar din smak och din inredning.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Kompakt och exklusiv design i aluminium
 • 100 % digital förstärkardel med ett helt suveränt rent och välupplöst ljud
 • Musikstreaming via inbyggd HEOS-funktion med multiroom och styrning via app
 • Inbyggd radio (FM/internet/DAB)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz med stöd för Roon, tvåvägs Bluetooth
 • Röststyrning via Google-assistenten och Amazon Alexa (Denon har ännu ej aktiverat funktionen på svenska)
 • Automatisk start för TV-ljud
 • Ljudstyrkan kan regleras från din TV:s fjärrkontroll (IR-inlärningsfunktion)
 • Både digitala och analoga ljudingångar, inkl. USB-DAC för dator
 • Högkvalitativt hörlursuttag
 • Advanced AL32 Processing Plus med 32-bitars uppsampling
 • Matchande CD-spelare finns separat (DCD-100)

Begränsningar

 • Ingen HDMI-CEC
 • Ingen dedikerad skivspelaringång
 • Endast anslutning för ett par högtalare
 • Vissa alternativ har mer råstyrka och/eller fler anslutningsmöjligheter

Videos om Denon PMA-150H

Tillbehör till Denon PMA-150H

Tekniska specifikationer

FärgSilver
FärgSilver
Vikt (kg)6,1
Höjd emballage (cm)24
Längd emballage (cm)43
Vikt emballage (kg)7,1
Bredd emballage (cm)37